| мιнαɛℓα36 a întrebat:

De ce tipa oamenii cand sunt suparati?

Răspuns Câştigător
Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Ah, era o poveste minunată pe această temă. S-o caut doar. N-o mai găsesc, dar în fine.
Într-o zi, un ucenic vine la maestrul său şi-l întreabă: "Maestre, de ce oamenii strigă când sunt nervoşi?"
"Dragul meu, îi răspunde maestrul, atunci când sunt nervoşi, sufletele oamenilor se depărtează, de aceea ei simt nevoia să strige atunci când sunt supăraţi, căci vor ca celălalt suflet să îl audă pe al lor. Tot de aceea, atunci când doi oameni sunt apropiaţi, doi oameni îşi şoptesc lucrurile. Pentru că şi sufletele lor sunt apropiate"

Ceva de genul era, îmi pare rău pentru reproducerea probabil prostuţă. Bineînţeles că nu este o explicaţie ştiinţifică, totuşi ar trebui să dea de gândit happy

18 răspunsuri:
| Ropidox a răspuns:

Prin tipat te detensionezi...

| scully a răspuns:

Ca sa isi descarce nervii.

| nicoleta_1310 a răspuns:

Ca sa se descarce.:S
straight face

| tiby_5017 a răspuns:

Cand nu au o solutie la problemele lor,, e de vina celalalt,,

| FeelingFine a răspuns:

Unii oameni se linistesc tipand...asa isi exprima durerea happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de oameni nu toti tipa... poate pentru a da drumul nervilorbig grin

| Robert92 a răspuns:

Ca sa se descarce, evident.Te simti mult mai bine daca tipi atunci cand esti suparat(nervos), dar este de preferat sa faci asta intr-un loc unde sa fii singur si sa nu te auda nimeni.Pe de alta parte,intr-un cuplu,una din persoane sau amandoua pot sa inceapa sa tipe,tot pentru a se descarca,(sau sa plece din camera/respectiv undeva unde sa fie departe de ceilalti) pentru a preveni un exces de furie care poate duce la ceva mai rau, o palma sau cine stie...
Ca de obicei am inceput sa aberez si sa dau in alte subiecte, dar sper ca ti-am raspuns la intrebare.

| dexro a răspuns:

O actiune animalica, il anunti pe ala din fata ta ca esti mai belea decat el, iar daca nu iti recunoaste statul de lider o sa apelezi la violenta. Atunci cand is suparati se enerveaza mai usor deoarece nu mai vor sa fie infranti inca odata ci vor sa fie siguri ca de data asta ei conduc situatia happy

| MeScorpion a răspuns:

Ca sa domine, sa arate ca-s suparati si ca e "big deal" cand sunt suparati si ca nu ar mai trebui sa-i supere nimeni niciodata.E un fel de sistem de auto-aparare.

NOname
| NOname a răspuns:

- lipsa de argumente solide, neputinta
- nu se pot controla/stapani
- ca sa se descarce
- plus raspunsul lui MeScorpion (foarte bine punctat!)

| MindFreak a răspuns:

Oamenii tipa cand sunt suparati, deoarece sunt suparati.

| ExistaMosCraciun a răspuns:

@Miha, nu cred ca tipa cand sunt suparati, ci cand sunt nervosi, ca suparat poti sa fii si in tacere, nervos in tacere cere un efort colosal.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Depinde din ce motiv sunt supăraţi.
În mare măsură răspunsul este "ca să se descarce nervos". Ţipatul este una din modalităţi (nu singura, dar cea mai accesibilă) de a te descărca nervos.
Ah... că unii se enervează şi apoi ţipă din terţe motive, cum ar fi cele invocat de NOname, asta e altă poveste.

Numai bine.

| Shameless a răspuns:

Tipatul este ca o minge de fotbal iar omul tot paseaza de cand se stie... terenul este toata planeta, iar gol nu se da nici o data...

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Cristino, vezi cu brunetele alea! Eu ţip excesiv numai la concerte, ne-am înţeles?

| Flav a răspuns:

Eu nu tip, doar ridic tonul.batting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu cum sunt altii, dar eu cand sunt suparat, ma bag in beci si trag cateva sticle de "medicament". La sfarsitul tratamentului nu mai sunt in stare sa tip, pot cel mult sa miorlai.

| NickiMinaj a răspuns:

Ma enerveaza oamenii care tipa. MeScorpion a zis bine.