NOname
| NOname a întrebat:

De ce tocmai cei care au încălcat de nenumărate ori şi continuă să încalce regulile scrise şi nescrise, care ţin de bun simţ şi moralitate, au tupeul să-i acuze pe ceilalţi de încălcarea acestor reguli (indiferent dacă acestea au fost sau nu încălcate)? Ca să-i critice pe ceilalţi n-ar trebui să-şi corecteze mai întâi propriile defecte, să-şi revizuiască propriul comportament? N-ar trebui să fie ei înşişi nişte modele?
Accept cu uşurinţă şi chiar recunoştinţă criticile din partea unor oameni corecţi, cu bun simţ, inteligenţi, educaţi, binevoitori, nu şi din partea celor care ei înşişi sunt nişte exemple "aşa nu!" şi îşi permit să-şi bată joc de ceilalţi.
Nu e amuzant cum unii văd paiul din ochiul altuia şi nu văd ditamai bârnă din ochiul lor?
Nu ştiu cum pe voi, dar pe mine una mă dezgustă cei care dau lecţii, pe care ei înşişi nu le aplică.

Răspuns Câştigător
| Dina a răspuns:

E mai usor sa te uiti pe celalalt deal care este mai departe decit dealul care se afla chiar sub nasul tau. Faptul ca altii dau lectii pe care ei insisi nu le aplica spune ca ei nu vad ce fac ei insisi,dar intotdeauna gasesc partea negativa la altii, adica ei incearca sa fie mai presus ca altii, nedadindu-si seama care e de fapt situatia...

57 răspunsuri:
NOname
| NOname explică:

Dragii mei, văd că orice aş spune, tot înţelegeţi doar ce vreţi, aşa că vă las să schimbaţi păreri despre reaua de mine între voi. Iar restul pretenţiilor la Contact, vă rog! N-am posibilitatea să citesc gândurile adminilor, ca să vă pot răspunde la întrebări. Şi eu am fost de multe ori neîndreptăţită, dar n-am venit să cer socoteala altor utilizatori, ştiind că n-au cum să mă ajute. M-am adresat direct administraţiei, ceea ce vă recomand şi vouă.
Numai bine!

NOname
| NOname explică:

Mi se pare foarte ironic cum de unii dintre voi aţi ales să atacaţi tocmai la această întrebare, nu şi aici: http://www.tpu.ro/......t-decent/.
În schimb "criticii de meserie", care dau lecţii, fără să le aplice, au stat departe de aceasta. Priceless!

| justitiarul a răspuns:

De regula nu iti citesc intrebarile pentru ca marea majoritate sunt lipsite de logica si te pierzi in amanunte incercand sa filozofezi.Asa ca am ales una la intamplare ca sa iti transmit mesajul meu!
Si mai am ceva de spus; cele mai multe intrebari ale tale nu isi gasesc locul la stiinta si filosofie ci cel mult la banalele conversatii!

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Intram la categoria asta, pentru ca era singura la care se mai puteau gasi intrebari cat de cat inteligente. Acum, din cate vad, au inceput sa apara SI aici eternele intrebari cretine.

| rapa a răspuns:

Sunt niste tarani prosti ex gigi becali sau marean vanghelie din astea poate ne merge si asa bine in taratongue

| Aly2 a răspuns:

Multi i critica pe ceilalti chiar daca ei au gresit fiindca multora le este rusine sa recunoasca chiar fata de ei insisi ca au gresit si fiindca vor sa para si sa fie perfecti.

NOname
| NOname explică:

Aly, bine zici.

| HelterSkelter a răspuns:

Cei care dau lectii de comportament sunt cei carora le e frica sa le experimenteze pe ei insusi.

| justitiarul a răspuns:

NOname nu esti deloc victima doar cred ca iti place sa te victimizezi mult, mai ales in cazul de fata.Agresor Kronstadt? Gratii? Folosesti deja cuvinte prea mari si exagerate.
Dar se apropie ora cand copilasii TPU-upui merg la culcare si au nevoie de povesti...Ai putea incepe asa"Afost odata o zana buna, care a devenit victima unui agresor ce acum sta dupa gratii.Noapte buna copii!"
Asta e calitatea TPU-ului oameni buni! In loc sa ne amuzam la postarile pline de umor si haz ale lui Kronstadt, adormim citind povestile cu victime, agresori si gratii ale lui NOname! postat la 25 August 2011 17:08
Raspuns raportat de ceata de aplaudaci a lui Noname.Asta si cel dinaintea lui.Rusine!

| pepy63 a răspuns:

Sunt de acord cu tine,dar hai sa nu fim noi cei care dam cu piatra,ii va judeca Dumnezeu,nici mie nu-mi place, dar ce sa facem asa-i facuta lumea asta cu buni si cu rai, uneori mi se pare ca cei rai sunt mai multi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.sunt de acord e adevarat ca anumiti oameni ii corecteaza pe alti desi si ei fac la fel incercand sa "se dea mari".Dar ce poti zice...asta e viata asa sunt facuti uni oameni e ca si cum nu s-ar simti cu "constinta impacata" daca nu o fac.Sunt de acord cu tine ca mai intai ar trebuia ca ei propri sa evite aceste greseli si dupa accea sa dea lectii altora.In fine in concluzie iti spun ca pentru mine acesti oameni sunt facuti asa nu se pot schimba sau pur si simplu asa au fost educati, asta e persoana lor dar nu avem ce face aceasta este viata. Sper sa iti fii oferit un raspuns care te-ar putea ajuta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Kronstadt, ai fost amuzant =)). Penibil de amuzant, sau amuzant de penibil.

Ia incearca s-o faci si cu mine, sa vedem ce gasesti;;). Chiar sunt curioasa;))
http://www.tpu.ro/utilizator/awjij/raspunsuri/

| justitiarul a răspuns:

Jelli mai fata ai terminat porumbul de cules? Urmeaza strugurii! Da-i drumul si lasa oamenii mari sa-si rezolve problemele.

| justitiarul a răspuns:

Pt.Kronstadt :As zice ca "probele"sunt suficiente.Desi nu aveam cont atunci pe site stiu ca un alt user expert a fost suspendat pentru mai putin de atat.
As mai adauga la ce spui tu si modul abuziv si barbar in care raporteaza.NIMENI nu are voie sa ii dea peste nas(ce sa vorbim de jignire?).Cum ramane atunci cu critica, constructiva a carei adepta spunea candva ca este?
De ce e suparata pe mine? Ca i-am spus ca te-a provocat intentionat si in mod repetat pana cand si orice sfant si-ar fi iesit din pepeni si i-ar fi strecurat o vorba printre dinti.
Si de atunci a inceput nebunia.Raportari peste raportari!
Mai grav e ca influenteaza in mod negativ miile de mucosi de aici ale caror caractere sunt in fasa, incurajand spiritul de turma.
Alaltaieri vine cu un tupeu fantastic pe blog si spune"Jelli nu injura"ori altii ii dadeau citate si nu numai din teribila jelli care injura ca la usa cortului.Deci unde e Noname cea corecta?
Si ce mama naibii ajuta? Peste 80%din raspunsurile ei sunt copy-paste.
Intrebarile ei, asa cum am mai spus sunt de toata jena.Filozofii rasuflate marca a la Noname la care doar pustimea fara minte se baga sa raspunda.Cum am mai spus, la un user al anului as fi avut pretentia sa vad o intrebare sau un raspuns care sa ma dea pe spate si sa-mi spun"fata asta merita".
Si ce ma dezgusta e tupeul ala gretos:eu te dau afara pe usa iar tu imi intri pe fereastra.Cand vezi ca nu esti placut de un user sau de un om in general, evita-l mai frate nu i te baga pe gat.
In fine! O sa iti fie raportata intrebarea sau daca nu mie raspunsul pentru ca ea asta stie sa faca! Jenant! postat la 28 August 2011 14:08
Dincolo unde am postat raspunsul ti-a fost raportata intrebarea Kronstadt asa ca ma mut si eu ca tiganul cu cortul. Daca asta nu e abuz clar atunci ce mama dracu e?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Kronstadt omule nu ma bagi in seama? Plaaaang.
@justitiarulblabla, tu nu intelegi ca sunt din Bucuresti?

| justitiarul a răspuns:

Jelli pai n-ai zis mai ca stai la tara? Ce conteaza unde te-ai nascut?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@justitiarule, din fericire acum stau la tara doar in vacanta si tot oraseanca ma simt. Adica nu am preluat nimic.

| Claudiuu a răspuns:

Desi sar parea ca discutia sa indepartat de la subiectul acestei intrebari exista exemple a cea ce a spus NOname in intrebare.Chiar ironic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Claudiuu, evident! laughing Stie NOname dinainte.
Dar sunt tufe de Venetia...ce sa le ceri alora care doar cauta nod in papura?

| SadRomance a răspuns:

Sunt de acord cu tine.Si pe mine ma dezgusta astfel de oameni.Dar incerc sa ii evit pe cat de mult pot.

| TuningPhotoshopX a răspuns:

@NOname,fato,nu cezi ca pui intrebari prea grele? Fa-le mai usoare!

| XxAlexandruxX a răspuns:

Cand vaad intrebari din astea iau un pahar de apa

| MissDelevingne a răspuns:

Oau @NOname, tu esti pentru toti de pe TPU,un adevarat exemplu.

Si, parca mereu tu pui intrebarile prin care am trecut si eu in viata, deci stiu ca tu ai fi una dintre putinii care m0ar intelege vreodata.Am trecut si eu prin asa ceva.
Nu am cuvinte sa descriu faptul ca tu esti o persoana atat de umana.
Crede-ma ca iti inteleg fiecare intrebare pusa si te apreciez ca te axezi pe comportamentul omenirii, cum ar trebui lumea sa fie mai buna.

Si nici eu nu inteleg cum sunt unii oameni si de ce pot fii atat de rai. Acum mi-au dat lacrimile sincer pentru ca mi-am amintit de niste expperiente ale mele exact asa cu le-ai descris tu. Ma in-te-legi.

| anemona18ida a răspuns:

Asa se intampla de obicei datorita incorectitudinii oamenilor

| LittleMissCupcake a răspuns:

Intr-adevar, nici eu nu pot sa suport cand vad acest gen de oameni. Totul depinde de firea fiecaruia. Sunt fel si fel de oameni in lumea asta. De multe ori si eu mi-am pus aceasta intrebare, ba chiar am si plans din cauza nedreptatilor oferite de viata, dar din pacate nu avem ce sa facem. Daca le marturisesti oamenilor fara pic de bun simt disconfortul tau fata de atitudinea lor, acestia o sa procedeze mai rau. Din nefericire, am patit-o si eu, iar in momentul in care mi-am spus punctul de vedere, m-au luat in ras si si-au batut joc de mine mai mult decat oricand. Dar timpul trece repede, iar roata sa intoarce, fie ca este vorba de bine, fie de rau.

| LittleMissCupcake a răspuns:

Acum am citit restul raspunsurilor si eu, dar oameni buni...cu ce a gresit NOname? Eu cred ca unii sunt doar gelosi ca ea a ajuns userul anului! Acceptati, a ajutat multi oameni, nu poti raspunde chiar la toate intrebarile din 1166420 intrebari, este imposibil. Iar cei care au raspuns ca ea ar fi incalcat regulamentul ( desi nu este asa), aceia incalca regulamentul zilnic cu tot felul de cuvinte obscene sau mai stiu eu ce.

| cosmin2344 a răspuns:

Eiii.noname,iti place sa te palmuiesti uneori,de ce tocmai intrebarea asta,chiar nu se observa si cu ochiul liber,nu suntem perfecti draga mea,dar am devanit mai buni,si pe tot acest traseu spre perfectiune,tot dam examene de bunatate,morala,ipocrizie,dispret,ignoranta,si abia dupa ce dispare ceata din-aintea ochilor,reusim sa vedem la altii ceea nu am vazut la noi,si sa ne intrebam uneori in tacere:oare si eu am fost la fel. poate ca da, poate ca nu, sau poate ca nu admiti.dealtfel fiecare in parte se crede unica realitate in viata si indiferent de...va fi mai inainte el.si-apoi altcineva, k iubeste sau nu, el va continua sa fie prioritatea nr 1.in viata k si in iubire,oamenilor le plac sa vorbeasca doar,faptele sunt doar o fantezie,o speranta incleiata in inima naivilor. nu e nici-o lectie, imi place doar sa discut cu oameni inteligenti, nu k eu as fi.dar esti tu. cu bine