Ca nu ma cuprinde funia sa ma spanzure.
Ca nu incap nici macar in Marele Canion sa ma arunce.
Ca si eu sunt cateodata asa.
Ca eu am opiniile mele, si eu au opiniile lor, eu nu ii fugaresc cu o drujba ca American Psicho, daca nu-mi place cum gandesc.
Pentru ca orice fiinta are dreptul sa traiasca indiferent de culoare, religie, opinii etc
Pentru ca oamenii merg dupa principiul ''turma''. daca unu e misogin, se iau toti dupa acela.si invata cu totii sa convietuiasca impreuna laudandu-se si discriminand.dar mai sunt si oameni care vad dupa linia asta si sunt mai realisti...nimeni nu e mai bun ca altul, toti vom ajunge ori ''jos'' ori ''sus''.
Pentru simplul fapt ca, misoginii, masochistii, perversi, pedofili, homosexuali etc, sunt oameni, in care ne vedem. De aceia suntem foarte revoltati, cand vedem un pedofil, pentru ca in adancul nostru, si noi suntem. Si bine inteles, exista oameni care spun "nu e bine sa.i ucidem, sunt oameni ca noi" si oameni care spun "trebuie sa.i ucidem, uite cat rau fac" de fapt, cea ce spun acei oameni nu e importat, afectul cu care il spun insa, este cel important. Acei oameni, fizic vorbind, spun lucruri opuse, dar in esenta, spun acelasi lucru "si noi suntem ca voi, inauntru"
Homofobia este o boala mintala o fobie, te nasti cu ea, esti handicapat mintal, de ce nu ar tolera asta societatea? doar ce vrei sa le faca? sa-i omoare? misogin sau gay e pe aproape
RAY întreabă: