Ai senzatia pentru ca ai multe sinapse in creier care le-aga imediat amintirile. Ar trebui sa vezi partea buna: esti o persoana foarte inteligenta si cu o memorie fotografica puternica. Daca vrei sa scapi de ea incearca sa nu te mai concentrezi prea tare la ce vezi ci concentreaza-te la alte simturi, ce mirosi, ce auzi, ce respiri etc
Daja-vu-ul este sincronizarea proasta a emisferelor cerebrale, dar na, hai sa o laudam pe fata, poate ne da funda!
LOL. Cine ma rog m-a laudat? :/
Ala de ti-a transformat eroarea de perceptie numita "Deja-Vu" in inteligenta si memorie grafica puternica.
Http://www.youtube.com/watch?v=VG2-4WupwfI
Asculta asta. Sunt pulsatii joase ce iti schimba regulat frecventele emisferelor cerebrale(un "masaj cerebral") pentru a le face sa functioneze mai bine.
Ai neaparata nevoie de casti. Pentru a obtine anumite faze ale creierului prin sunete binaurale/ tonuri isochronice, este necesar sa auzi acele batai joase in casti.
De ce? Intre "wop"-ul de pe casca stanga si "wop"-ul de pe casca dreapta este o diferenta de frecventa(Hz) insesizabila pentru urechea umana, care iti influenteaza, fara sa iti dai seama, creierul, trecandu-l prim anumite faze(Delta/Theta/Beta/Alpha/Gamma)
In momentul in care nu folosesti castile, bataia ce trebuia sa pice pe urechea stanga, pica si pe dreapta, iar cea care trebuia sa pice doar pe dreapta, pica si pe stanga.
Daca este pentru prima data cand asculti tonuri isochronice/sunete binaurale, vreau sa stii ca sunt 100% sigure si nu exista efecte secundare. Sunt, totusi, mici sanse sa te doara capul a dupa ce asculti pentru prima data, din cauza ca nu esti obisnuita. La a doua incercare, nu vei mai simti nimic.
Exista mai multe clipuri de astea pe net, incearca sa nu le ametesti intre ele.
Un singur clip pe zi, daca vrei, poti sa-i dai replay. Spun asta deoarece fiecare serveste pentru anumite stari, si se bat cap in cap.
Atentie: Nu are rost sa il asculti in doua ferestre, nu asta ii e scopul.
Poti auzi aici diferentele dintre binaurale si isochronice:
http://www.youtube.com/watch?v=3DK2pxaOouc
LOl, de ce caraie?
Oricum e relaxant .
si de ce te enerveaza?
Pe mine nu m-ar enerva sa le am mai des.
Or sa treaca de la sine, nu ai ce sa faci sa opresti.
Oamenii au unele perioade in care pot avea senzatii deja-vu mai dese, mai intense, dupa care totul se opreste poate pentru mult timp.
Asta e.
Stai calma.
Uneori sentimentele de deja-vu arata ca rutina ta e destul de asemanatoate la anumite intervale. De multe ori si eu am acel sentiment de deja-vu la zile intregi dar cel mai usor este sa faci mereu lucruri diferite. Eu ca sa nu mai am acel sentiment de deja-vu ma gandesc unde am mai simtit ori vazut si realizez ca oamenii, glumele, lucrurile din jurul meu se repeta uneori. Asta este. Tu ai o memorie buna si iti amintesti mai mult decat ceilalti si realizezi ca se repeta. Sper ca te-am ajutat. Ceao!
anonim_4396 întreabă: