| IgoToHellForThis a întrebat:

De ce tot felul de indivizi se lauda pe internet ca se drogheaza? Oare isi dau seama cat de patetici sunt? De ce nu isi i'au un megaphone si striga pe strada ca se drogheaza?

15 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Copii teribilişti, care se cred prea grozavi...

Un fel de virgini, care abia şi-au început viaţa sexuală şi au impresia că este o realizare a secolului, grăbindu-se să anunţe pe toată lumea; cu singura diferenţă...că cei din urmă nu fac nimic ilegal şi nu se autodistrug.

| MenInShadow a răspuns:

Netu... Netu este cel mai tampit lucru atunci cand cade in mana tuturor tampitilor.
Din pacate, am avut neplacerea de a avea de aface cu multi retarzi ca astia pe net. Ma duceam pe site-uri engleze sau spaniole sa scap, dar si acolo gaseam.
Nu poti scapa de ei.
Sunt pur si simplu prosti, nu gasesc alta explicatie.
Ei cred ca daca se lauda pe net, sunt mai jmecheri, sau cineva este surpins. Ei nu-si dau seama ca nu intereseaza pe nimeni daca ei se drogheaza sau nu, si ca pentru lumea de pe net, moartea acestor idioti ar fi o usurare.
Libertatea pe net este foarte mare, si de asta, vazand ca nu patesc nimic, se lauda si ei cu tot felul de nimicuri, chiar daca ei fac acel nimic sau nu, faza e ca in realitate sunt niste copii de maxim 11 ani care atunci cand au dat de net, se cred cei mai tari, si cred ca toti o sa-i bage acum in seama.
Nu ai ce face cu prostii, asa ca nu-ti mai bate capul cu tampenii din astea, pentru ca nu rezolvi nimic, am facut si eu greseala de a-mi bate capul cu prostii astia, dar nu ai ce face.
Stai pe TPU, ca gasesti mai putini prosti decat pe tot netul, sunt si aici, dar putini.

| IgoToHellForThis explică (pentru MenInShadow):

Multumesc de raspuns. rolling on the floor dar cand ai spus ca sunt mai putini prosti pe TPU am inceput sa rad hehehe.Depinde in ce categorie te bagiwinking
Intra tu in,, adolescenti''.Sa vezi cati,, inteligenti'' sunt acolo.

| MenInShadow a răspuns (pentru IgoToHellForThis):

Jeje, stiu, stiu, ma enervez mai mereu ca nu pot sa raspund la intrebari din cauza intrebarilor astealaughing
Sunt genul care raspunde la intrebarile care-i plac lui, nu la toate porcariile, si este cam greu cu oamenii din ziua de azi sa gasesti ceva serios la care sa poti raspunde.
Numai intrebari despre iubiti, haine, moda, toate venind de la copii de 11-13 ani 0_0
Cand am zis ca-s mai putini prosti pe TPU, ma refeream la faptul ca nu arata asta cum arata ceilalti pe alte site-uri.
Sunt multi prosti, dar isi vad de treaba lor, asa ca nu o sa te deranjeze prea deshappy
Ca prosti... gasesti peste tot, nici nu e nevoie sa cautiwinking

,,Cum sa ma imbrac in prima zi de scoala?'' rolling on the floor)
Cea mai populara probabil.
Prosti te lovesc ei chiar daca tu stai linistit cam asta e regula.

E bine macar ca daca ai nevoie de prosti, p'astia ii gasesti peste tot nu e nevoie sa stai sa cauti...
"Cum sa ma imbrac la intalnire?", "M-am certat cu iubitul pentru ca nu mi-a luat painea care-mi place, ce sa fac?" "M-am plictisit, ce sa mai fac?", astea's intrebari venite de la oameni destul de tampiti, intrebari care din pacate primesc mai multe raspunsuri decat intrebarile care vin de la niste oameni care chiar au nevoie de ajutor...
Asa vezi oamenii prosti si oamenii destepti, dupa cum raspund. Uita-te la NoName, raspunde la o gramada intrebari, dar nu la toate porcariile care se posteaza pe aici. Raspunde la intrebarile seriose, merita sa fie Utilizatorul Anului si expert TPU...
Mai sunt si persoane destepte p'aici, da le gasesti cam greu...
Oricum, nu trebuie sa ne batem noi capu pentru niste prosti, lasa-i sa traiasca asa, ne trebuie si prosti in tara, avem nevoie de oameni care sa faca munca de jos.
Faza e ca multi prosti ajung sus pentru ca se dau drept destepti... Spun fraze care nu au nici un sens, dar pe care ei le cred filozofice.Un exemplu, parlamentarii, presedintele, ei nu sunt destepti, pentru ca daca erau destepti, faceau ceva bun din tara asta si erau la conducere mai mult decat trebuia pentru ca erau iubiti de oameni, dar nu...
Oricum, hai sa nu intram in politicalaughing Prostii cu prostii, si restul cu restul...

Uite un exemplu chiar acumlaughing
Sunt vreo 4 intrebari postate pe TPU in momentul asta, dintre care una este "Cand incepe iubiri secrete", alta "unde cumpar margele" "cum slabesc" si printre asta este si un baiat care-si cauta un loc de munca in Franta.
Pe pariu ca intrebarile alea tampite o sa primeasca mai multe raspunsuri decat baiatul ala care-si cauta un loc de munca...

Da logic cu cat mai tampita intrebarea cu atat va fi raspunsul mai usor.Cu cat mai prosti cei care pun intrebarea cu atat mai prosti cei care raspund la intrebare.Si unele culmea sunt cele de genul:,, Fetelor adaugati in lista voastra de mess id'u,, x'' '' uni confunda TPU cu matrimonialele.

Sau cu ziarul de publicitate... nu prea rar vezi lucruri de genu "Salutare, cine ma poate ajuta cu un vot la" sau "Imi puteti da un like la pagina mea de facebook?"...

| thegatekeeper a răspuns:

Cei care se lauda cu chestia asta o fac doar pentru a parea mai interesanti sau mai "altfel" decat ceilalti, asta fiind cam sigurul motiv pentru care se drogheaza. Si mie mi se par penibili. Nu am nimic impotriva drogurilor, insa e patetic sa te lauzi cu consumul acestora. Oricum, nu cred ca mai e cineva impresionat de asta, in ziua de azi, asa ca (,) chiar nu are niciun rost.

| OOOLEOOO a răspuns:

Pe internet este liber... pe strada ar veni nea politistu laughing

| Delicacy a răspuns:

Deoarece consideră că au făcut ceva şmecher şi cool şi cred că impresioneză pe cineva anume.Pe mine nu m-a impresionat niciodată un pierde-vară din ăsta care se lăuda că s-a drogat.

| ThePathWalker a răspuns:

Aratami unul!

| Laawr a răspuns:

Orce idiot e smecher intre 4 pereti!

| CalinEduard a răspuns:

Se cred bazati daca se drogheaza