| GodBlessYou a întrebat:

De ce toti atei sunt redusi mintali, mai sunt si niste excepti?

27 răspunsuri:
| ramona30 a răspuns:

Nu stiu daca sa rad sau sa plang citind ce "intreaba" alex cel smenar. Trecand peste numele stupid-manelistic al acestuia sa vedem ce intrebari a mai lansat acest utilizator. Astfel el scrie
"Ce site-uri v-a plac?" "Daca ar mai fii Ceausescu si daca ar candida la presedintia romaniei, la-ti mai vota?" Constat ca saracu nu le are cu limba romana. Dar sa vedem ce probleme mai are, intreaba el:
"Am 15 ani si 7 luni si am 187 de cm, port la picior 46, ii mult?"
sau
"Ce trebuie sa fac impotriva cosurilor?"
Eu am ras cu lacrimi, distractie placuta si voua.

| Alphawolf a răspuns:

Asta de unde ai mai scos-o mai smenare? Stiu m-am prins, esti unul dintre cre(s)tinii prea "inteligenti"!

| anna7_4794 a răspuns:

A zic cineva (cine?) ca ateii sunt redusi mintal?

Eu, sincer, nu am auzit.

Si, de ce ar fi?

| ramona30 a răspuns:

Apropo de intrebarea ta, "atei" de fapt se scrie cu doi de i, la fel si cuvantul "excepti", si de fapt intrebarea se referea la "smenarii". laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu miros alti "redusi mintali" pe aici.Ateii nu sunt redusi mintal. Mai documenteaza-te si invata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

şmenare, eşti analfabet.laughing

| DorelSudoru a răspuns:

Smenarule lasa filosofia asta a ta.

| PhaseMorphXR a răspuns:

Care-i shmenu' aici, shmenarilor?

| Razvan a răspuns:

Redus mintal=persoana cu probleme psihice
Sau si tu esti unul dintre care folosesc cuvinte al caror sens le este pe deplin strain?thinking
Vezi ca a scos Guta una noua.Lasa filozofia.Nu-i de tine

| Bunny a răspuns:

Diferenta nu consta in atei sau credinciosi.Si credinciosi sunt de toate natiile care pentru atei semnifica acelasi lucru.Fiecare are dreptul sa creada in ce vrea sau sa nu creada in nimic. Dar dupa modul in care ai pus tu intrebarea, ma face sa ma intreb eu, care e redusul mintal. Ii dau dreptate Ramonei.
Si cred ca ai inceput si tu sa ai o problema cu ateii doar vazand alte discutii ale unor persoane care au pareri personale, si nu influentate.
Mai bine facem deosebirea care om e bun sau rau.Si crede'ma cunosc mai multi atei cu suflet bun, decat credinciosi.
Mai bine analizezi fiecare persoana in parte decat sa pui o eticheta in functie de credinta. Mai importante sunt coeficientul de inteligenta, bunatatea, etc.
Acum ramane sa vedem care va fi in continuare redusul mintal.
Dar m'a amuzant intrebarea ta.Chiar m'ai facut sa rad pe ziua de azi.laughing)

| deeeeeebora a răspuns:

Eu nu cataloghez asa oamenii
nu cred ca se pot face diferente din acestea
pot fi si credinciosi si atei inteligenti cum pot fi si altfel
multa dragoste! pa, pa

| YourDailyApple a răspuns:

Vai dar de cata iubire crestineasca dai dovada matale happy.
Tin sa iti reamintesc ca cei mai mari oameni de stiinta si filosofi ai tuturor timpurilor au fost si sunt liber-cugetatorii ( Dawkins, Dennett, Hitchens etc. ), nu persoanele religioase. Si Gigi Becali, Nikita sau Oana Zavoranu sunt oameni ce se pretind credinciosi si uite cat de destepti sunt.

| Angel0 a răspuns:

Cred ca te-ai exprimat gresit (sper). Poate cind discuti cu anumiti atei ceva legat de spiritualitate, ai senzatia ca vorbesti cu ce ai zis tu. Dar am intalnit si multi asa zisi credinciosi care aveau o putere de intelegere la fel de limitata.

| Pomar a răspuns:

Dmne ar trebui un test de iq pentru a putea posta la rublica asta; si daca ar fi setat sa lase pe oricine cu iq pozitiv si am scapa de tipi gen alexsmenaru...

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Ok, incerc sa ma fac inteleasa, cat mai pe scurt: "atei nu e prosti, mai e excepti."

| anad a răspuns:

E explicabil: nu au cunostinte biblice inmagazinate si deci in mintea lor mai e loc! Cat despre "excepti" nu-mi dau cu parerea ca nu am ajuns cu studiul vocabularului pana la acest cuvant!

Apache
| Apache a răspuns:

Poti sa faci ateii cum vrei... da nu redusi mintali! chiar gandesc mai mult ca altii

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Bună. La mulţi ani!
Tu învaţă întâi să scrii, apoi să jigneşti ateii.
Kongeriket, unde eşti?batting eyelashes

pa, pa.

| ania a răspuns:

Tu de ce il superi pe Dumnezeu desconsiderandu-i pe cei pe care El i-a creat dupa chipul si asemanarea Sa?

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

ÉrotiqueConseils, aici sunt. Am pierdut ceva?

ÉrotiqueConseils

Kongeriket,
Lămureşte-l pe alexsmenaru, cum stă treaba happy.

pa, pa.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

ÉrotiqueConseils, am lucruri mai bune de făcut.
Dacă cineva vrea lămuriri despre ateism, trebuie mai întâi să ştie să scrie corect.
"toti atei sunt redusi mintali" - nu e nici pe departe dovadă de om care ştie să scrie.

ÉrotiqueConseils

Kongeriket,
Ok, aşa este laughing.

O seară plăcută happy!

pa, pa.

| NikitaUtiu a răspuns:

Ma, Alex, eu sunt ateu si nu stiu, in general, de ceva date statistice privind inteligenta la ateii. Da' daca tu esti unul... te potrivestii descrierii.

| 13 a răspuns:

De fapt,prietenul meu drag. Ateii sunt cei care intreabahappy asta nu inseamna ca sunt redusi menatlihappyCineva t-eap putea numi "redus mintal" daca ai crede o poveste gen, un nene a urcat cate doua animale din fiecare specie de pe planeta, vreo 4 000 000 la numar, pe o arca.pentru ca a stiut ca vine un potop care o sa acopere varfu muntelui everest. dupa ce trece potopu animalutele coboara si si nenea tarieste bine mercii cu animalelehappy booon. hai sa vedem de ce esti un idiot total daca pui botu, unu la manahappy un singur om a construit o arca pentru hai sa zicem 1000 de specii( ca restul au evoluat na. da crestinii nu cred nici in evolutie) boon, cum facem cu animalele cum le chemam? le aducem cu avionu Jesus express? in fine hai sa zicem, bun am urcat pe arca.arca urca desupra muntelui everest unde a crescut apa. oups presiunea atmosferica la inaltimea aia ne scoate creierii pe nashappy a si temperatura de - 40 de grade celsius...bun hai sa zicem ca au avut costume de piloti de avioane F16.boon a trecut inundatia,au ajuns pe uscat dpa ce miliarde de litrii de apa au disparut ca prin minune...ce mananaca prietenii nostri ierbivorii? ca toata vegetatia a fost distrusa de apahappy.eh vedem noi, carnivorii mananca ierbivoriibig grin oupsstraight face au disparut cateva specii de ierbivore deja, ca leau mancar canrivorii si nor sa se cupleze cancgur cu girafe si mai pot contiuna.deci dragu meu, asta e doar un exemplu de basm incare noi ateii nu credemhappy si tot tu ne faci "redusi mintali"? Ma dezgusti

| cucubau1992 a răspuns:

Domnule Smecher cu doi de SMlaughing Atei nu sunt redusi mintal Doar ca ei nu cred in NIMIC asa sa vezi mai bine.Problema este ca tu crezii in ceva ce nu exista si in niste tampeni care au fost scrise de om sa tina populatia controlata.In fine deja o dam in teoria conspiratiei, Cred ca mai trebuie samai mergi la scoala si sa iei cartea de limba romana de clasa I si sa inveti sa scrii romaneste nu Yahoo-este laughing sorry restul dar nu am diacritice sa se inteleaga exact ce voiam sa zic.Numai bine si an nou fericit

| Antimanele104 a răspuns:

Eu unul sunt teist, ce-i drept agnostic(nu prea cred unele lucruri din biblie), dar in viata mea nu am auzit de o tampenie mai mare ca asta.Redus mintal, auzi ce prostie.Marii oameni de stiinta ai lumii au fost atei, inteligentul/inteligenta lu' peste.Sincer,ma dezgusta faptul ca va numiti crestini, dar nu sunteti decat niste CRETINI!