"Exista tradare. Am avut incredere deplina in cineva, un prieten bun, i-am povestit ce ma doare si cat ma doare si dupa ceva timp s-a schimbat total," Liza, imi cer scuze pentru ca ma bag putin in viata ta personala si sper sa nu te superi sa te simti putin stanjenita, dar acest "prieten bun" a inceput sa te santajeze pentru ca sa te... culci cu dansul?! De-obicei asa fac majoritatea "barbatilor".
Nu ...nu era vorba de asta, nu era nici un santaj la mijloc ci doar comportamentul si cuvintele schimbate la 180 de grade. Poate si un pic de gelozie.
Sincera sa fiu, in veci nu as fi crezut ca tocmai el s-ar putea purta cu mine asa. Aveam incredere. Era el si ceilalti, separat de lume.
Stii sentimentul pe care il ai cand cineva iti este absolut apropiat, familiar si crezi ca vezi prin el? asa era...
De aici am invatat ceva ca o litera de lege : niciodata, dar niciodata sa nu te increzi 100% in cineva si intotdeauna sa pastrezi lucruri pe care doar tu sa le stii, sa mori cu ele in suflet. Nimeni sa nu le stie.