Pentru ca, uneori oamenii ucid vocea Lui Dumnezeu. Uneori oamenii nu asculta in mod repetat, frecvent, cu buna stiinta vocea Lui Dumnezeu.Cand ne referim la vocea Lui Dumnezeu, nu ne referim la o voce audibila, ea poate fi auzita prin:oameni, prin Biblie, prin vise, vedenii, soapta Duhului Sfant, experiente personale prin care Dumnezeu te invata. Un alt motiv ar fi o relatie superficiala si fluctuanta cu Dumnezeu. Dumnezeu raspunde in mai multe feluri: da, nu sau mai asteapta.De multe ori negam vocea Lui Dumnezeu, nu numai ca n-o auzim.Trebuie sa-ti pui semne de intrebare cand Dumnezeu nu-ti mai vorbeste si sa-ti identifici cauzele.Prin Natura Lui, Dumnezeu doreste sa vorbeasca omului.
Pentru ca ne invata lectia rabdarii, chiar si tacerea este un raspuns. Mai asteapta.
Pentru ca oamenii nu-L asculta si nu-L respecta.refuza sa le mai raspunda la rugaciuni.Cred ca tace atunci cand este ranit..parerea mea.
Dumnezeu vorbeste prin biblie. daca nu studiem biblia, nu avem cum sa stim ce spune. Daca te referi la faptul ca nu face nimic in zilele noastre, biblia spune ca exista o controversa, ca Satan l-a acuzat de rea guvernare pe Dumnezeu in gradina Eden, iar Dumnezeu, fiind drept a trebuit sa lase sa se demonstreze ca omul nu se poate guverna singur si ca guvernara Lui este cea mai buna. Insa aceasta demonstratie este spre sfarsit asa cum semnele indicate de biblie (rautatea oamenilor 2 Timotei 3:1-5, problemele mondiale Matei 24, predicarea vestii bune despre Regat Matei 24:14 samd).
Pentru ca... poate atunci cand ne-a vorbit... nu am fost in stare sa-L ascultam. Totusi... nu dispera niciodata. "Domnul iubeste pe orice suflet/Si-a Lui iubire-i fara sfarsit."
anonim_4396 întreabă: