"Ar trebui"? Asta tot de nedreptate tine? Ei bine, prietene, nu mai adresa intrebari atunci cand esti cuprins de frustrari, risti sa te faci de rahat.
Dupa cum se vede, in vremurile acestea, 90-60-90 reprezinta nota perfectiunii.a frumusetii si a fericirii.Asa privesc unii viata.Cand te raportezi mereu la ceilalti si la feedback-ul acestora numai tu ai de pierdut.Te poti inalta chiar daca ceilalti, prin gesturi sau vorbe vor sa te coboare.Nu e nevoie sa-ti asumi asa-zisa fericire de care au parte altii ca fiind si fericirea ta. Fericirea e subiectiva si nu are o formula precisa universal valabila.Si mai sunt multi carora le place sa-si si sa li se planga de mila...aceia asa sunt fericiti.
Să fie optimiști, și să-i mulțumească lui Dumnezeu zi de zi pentru că le dă sănătate, și că sînt așa cum sînt, la ce folosește să ai bogății multe dacă ești bolnav, la nimic nu?
"Cei cu viata mai grea pe lumea asta o va avea mai ushoara pe partea cea lalta".
Fiecare are soarta sa. Ce iti spun eu acum am auzit de la un preot...
Deci daca esti credincios si crezi ca adevarat in Dumnezeu it dai seama in cuv protului de mai sus
@(◕‿◕). profu' tau de religie o sa arda in iad pentru ca este prost si pentru ca va invata pe voi cum sa fiti si mai prosti decat el!
de unde stii tu ca au tot ce vor ei? asta crezi tu! cum de altfel crezi ca daca ai 90-60-90 esti sanatos! majoritatea oamenilor tin la aparente si pozeaza in oameni "perfecti"... problemele sunt tinute ascuns, departe de ochii celor apropiati!
la cum termini tu intrebararile dai impresia ca tu esti o astfel de persoana care are tot ce vrea si ca cei din jur fac misto de tine!
De ce lumea e atat de rea? Daca ar fi fost mai buna, cu siguranta viata era mai usoara si mult mai frumoasa
E o intreaga filizofie pe tema asta. Noua d`nul profesor de religie ne-a spus ca cei bolnavi sunt lasati de Dumnezeu pe pamant pentru ca noi ceilalti sa-i luam ca exemplu si sa multumim ca noi nu suntem ca ei. Poate ca Dumnezeu le ia din suferinta sau poate ca rasplata pentru aceasta suferinta o sa o primeasa si ei la randul lor acolo sus. Cand imi trec prin minte asemenea intrebari ( cele pe care le-ai pus tu acolo) imi spun : Pentru ca asa vrea Dumnezeu! Si sa reflectam putin la cuvintele pe care le-a spus Dreptul Iov : „Gol am ieşit din pîntecele maicii mele, gol mă voi duce în groapă; Domnul a dat, Domnul a luat! Precum a voit Domnul, aşa a făcut. Fie numele Domnului binecuvîntat de acum şi pînă-n veac!"
Mersi. M-am mai bine-dispus.
Nu era vorba de bani. Eu ma refeream la sanatate, la parinti si la aspectul fizic, care in viata mea, cel putin, in scoala mea sunt cele mai importante. Iar daca nu ai asa ceva esti judecat si criticat. Asta-i viata! Mersi oricum.