| juniper a întrebat:

De ce unii nu suporta sa stea singuri nici pentru o clipa?

8 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Pentru ca sunt altruisti: vor sa mai plictiseasca si pe altii.

| danut a răspuns:

De frica.

| oz a răspuns:

Eu sunt genul mai singuratic...chiar imi place sa stau singur...sa merg pe strada singur...mai ales noaptea cand ploua si merg pe strada...pfff...atunci ma simt cel mai bine...

| deeea28 a răspuns:

Majoritatea oamenilor nu suporta prea bine singuratatea. Si chiar daca o suporta nu cred ca o pot duce prea mult timp asa. Asta din cauza ca, in general in singuratate te vezi asa cum esti si multora nu le place, cred ca e un pic si de neincredere in propria persoana. Cred ca si cei care sunt mai singuratici, tot cauta sa fie in preajma cuiva, daca nu au devin dependenti de chaturi sau jocuri. Si de altfel, ce farmec are sa faci unele lucruri singur, cand sunt mult mai haioase, mult mai misto cand se fac macar in 2.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici eu nu pot, pentru ca n-am fost niciodata singura, la mama eram cu ai mei si fratele meu, pe urma am avut prieteni la job am cunostinte si prieteni n-am fost niciodata singura.Nu stiu cum as suporta, probabil as cauta sa vorbesc cu cineva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sint inclinati spre meditatie...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred că se plictisesc singuri şi atunci, ce bine e să-i plictisească şi pe alţii!
Am avut aşa un şef, care nu suporta să stea singur nici o clipă şi îl simţeam mereu în spatele nostru ca pe o muscă supăratoare. Plăcerea lui era să ţină şedinţe lungi, în care să vorbească mult sau să stea ore în şir cu telefonul lipit de gură, vorbind mereu tot felul de inepţii. De unde am tras concluzia că, cel puţin unii, nu pot sta singuri pentru că trebuie să vorbească mereu şi cineva trebuie să fie obligat să îi asculte.
În tot cazul, eu cred că dacă nu te poţi tu singur suporta pe tine însuţi ar trebui să nu ai nici o pretenţie de la alţii, să te suporte ei.
Tragic e că tocmai astfel de oameni caută mereu companie, se leagă de oricine, inclusiv prin căsătorie, tocmai ca să nu mai fie singuri. Şi dacă ai avut nenorocul să-ţi pice în spate un astfel de om şi tu să crezi că de fapt iubirea l-a împins spre tine şi nu singurătatea sau neputinţa lui de a se descurca singur, om te-ai făcut pe viaţă, cu un astfel de specimen lângă tine!
De unde trag o ultimă concluzie: doar cei ce se simt bine cu ei înşişi şi-şi găsesc preocupări plăcute şi utile chiar dacă sunt singuri (muncă, lectură, muzică, desen, informare individuală, etc...), doar astfel de oameni ar avea vreo şansă să nu-i deranjeze pe alţii cu prezenţa lor şi să fie chiar utili şi plăcuţi pentru cei din jur. Din păcate majoritatea nu sunt aşa, de unde rezultă căsnicii sau slujbe unde toţi se plictisesc sau se enervează unii pe alţii!

| symonik a răspuns:

Eu consider ca unele persoane nu suporta singuratatea deoarece sunt fiinte mai sensibile si au nevoie continua de protectia cuiva, si ii bantuie gandul de a ramana singuri si din tendinta aceasta doresc sa fie inconjurati de cat mai multe persoane de nadejde...