anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce unii oameni sunt atat de orgoliosi chiar si in cele mai marunte aspecte ale vietii?

Răspuns Câştigător
| Holocaust a răspuns:

De ce? Pentru că nu se gândesc şi la consecinţele acţiunilor lor...
Eu una, vorbesc în cunoştinţă de cauză. Sunt orgolioasă, da.Asta sunt eu, şi mai sunt mulţi alţii.Nu exagerez cu asta...dar ţin la ego-ul meu.îmi place să am dreptate, îmi place să iasă totul cum vreau eu.deşi nu e tocmai bine.ştiu asta şi fără să-mi spună alţii.însă uneori e bun şi el. Ţine şi de bunul simţ. dacă stai să te gândeşti.
Partea bună e că eu am învăţat să "mai las de la mine", însă alţii...chiar nu ştiu.

3 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Ptr ca impulsul de a domina e instinct primar.

| PhaseMorphXR a răspuns:

Mintea îngusta și nevoia de supremație, de dominare a celorlalți, probabil pentru compensarea unor lipsuri... poate doar de ei știute și ascunse.

| valescu a răspuns:

Pe primul loc ar fi vorba despre un aspect al personalitatii ( exagerate, sa zic asa ) cu caracter dominant, unde ceilalti sunt minimalizati in toate aspectele. Ipocrizie, careia trebuie sa stii sa-i faci fata cu diplomatie, altfel de cele mai multe ori cazi pe locul 2.Si alte insusiri de acest gen... La cei mai multi aceste insusiri sunt "cronice".