Mi-e frica de neputinta, de boala sau varsta care mi-ar putea lua capacitatile mentale sau motorii.
Imi e frica de un utilizator TPU cu username-ul "Needyourlove","se aseamana" destul de mult cu tine? Si acum vorbind serios:Mi-am dorit mereu sa pot da timpul inapoi si ma tem ca poate intr-o zi voi reusi.
Unul din versurile unei melodii cantata de Celine Dion spune "Mais moi, j'ai peur que de moi'' ( Dar mie mi-e teama doar de mine). Si cred ca aici ma identific si eu. Pentru ca suntem oameni si reactionam in mod neprevazator.
Mie una mi`e frica de "baieti" Adica mi`e frica sa ma indragostesc prea des, din simplul fapt ca mi`e teama sa nu fiu dezamagita. Stii si tu cum sunt baietii din ziua de azi Niste "Justin Bieber" si atat!
Daca ai fi fost o fată respectabila, nu ai fi cunoscut toţi băietii.
Fi mai explicit Am zis eu ca am cunoscut baietii sau?
"Cel mai rau lucru e sa fii uitat de persoana pe care nu o poti uita niciodata."
E un citat, cred ca mi se potriveste perfect. Sunt multe lucruri de care ma tem si care s'ar putea intampla... dar pentru mine asta e cea mai importanta.
De varcolaci,vampiri,laptopuri cu dinti, pisicozauri, copaci)) bine si in realitate cel mai urat mi sa nu se rada de mine...
blackrose7911 întreabă:
AliceBeautiful întreabă: