anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De cind am inceput sa cresc si sa-mi dau seama de anumite chestii de foarte putine ori am prins ca in ultima saptamana pina in paste, deci in saptamana mare asa zisa a patimilor, sa fie vreme frumoasa.As putea numara doar de vreo trei maxim patru ori sa fi fost vreme frumoasa.In rest numai vreme urita, cer mohorit si ploua intruna sau uneori chiar zapada.Acum nu as vrea iar discutii contradictorii dar hai sa incercam sa gasim o explicatie "stiintifica". Sa fie coincidenta?

11 răspunsuri:
| BeT a răspuns:

Asteapta putin sa se trezeasca"astronomi"ei iti vor inoda un raspuns, hahahaaaa!

| moonY a răspuns:

dumnezeu ne da semne: incearca sa ne impiedice sa mergem la biserica

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stimate domn harciog sunteti oarecum ironic cu " sa gasim o explicatie STIINTIFICA "
de ce nu te duci de saptamana patimilor in antarctica sa vezi ce vreme frumoasa te asteapta happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Anonimule, departe de orice ironie chiar as vrea o dezbatere cit de cit stiintifica si logica pentru ca nu am trait in Antarctica si toate vremurile mohorite in aceasta saptamana aici le-am prins si nu acolo.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mr. Harciog, totul tine de relatia om-natura. Nu are nici cea mai mica, conotatie religioasa. Incalzirea excesiva va duce intotdeauna la o racire mult mai mare. Crede-ma, lucrez intr-un anumit domeniu care-mi permite sa fac afirmatia asta. Apoi, da, ai dreptate, vremea parca a innebunit in perioada sarbatorilor pascale. Nu-i nici-o coincidenta, iar despre "semne" sau alte S. F.-uri nu cred ca poate fi vorba. Parerea mea!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai inceput sa cresti? nu se vede!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc tuturor participantilor.Transi vrei sa-mi explici te rog la ce semne faci referire? Anonimule te doare cumva in git de cit au crescut altii?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cand am scris "semne", ma refeream la asa-zisii credinciosi, care vad doar semne si prevestiri, fiindca altceva n-au in capul ala sec.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sint de acord cu tine transi in masura in care sintem siguri ca noi am avea ceva in capul asta plin, dar avind in vedere ca "sintem prizonierii propriei noastre minti"e foarte greu sa aflam care ar avea mai mult. Dar ne ramine totusi libertyatea de a jigni.Noapte buna doamna.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Uite harciog, am revenit la vechiul "look". Poate asa, ai s-o lasi mai moale cu "doamna, domnisoara, transi". Bafta, barbate!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu esti destul de convingatoare doamna.Sa ma intorc si eu cind ai aparut ca Transilvania? Iti spun dupa aia de ce.Sar'mina.