Buna!, de CAP, pardon BARBAT!, femeia e sa-l sustina!, totul se leaga cap/ying"+" -gat/yang"-" si asa mai departe... Pa, pa!
In spatele societatii romanesti sunt femeile care stiu sa fie barbati si barbatii care stiu sa fie si femei.
Femeile la putere... Cred ca de barbati, dar in spatele fiecarui barbat puternic, se afla o, o, o. femeie puternica. Femeile, din pacate se multumesc mai degraba sa fie "facatoare de regi" decat regi.
Cert, deci axiomatic, oricare societate crestina, precum si societatea romeneasca este Condusa de Legile Crestinatatii!
Implicit este, ca barbatul este indrituit ca fiind Capul Familiei si inerent conducatorul societatilor( precum in oricare specie a regnului animal)
Desigur ( zic eu)intrebarea are multiple nuante, desi si una directa, " de femei sau barbatii?"
Desigur, ma simt obligat sa fac o mica remarca : facand diferentiere intre " A Conduce" si " A duce dupa bunul plac/pofta""
O alta remarca ar fi :
_societatea romaneasca este condusa de Spiritul in care a fost pusa/armonizata in Comuniun ( Neam crestin-romanesc) alminteri devine un cu totul altceva!
Probabil (?) ati gandit sa intrebati cine conduce Treburile Publice, si fiindca forma de oranduire este statala, firesc ar fi sa spun ca Statul este condus de Constitutie, in integritatea prevederilor!
As putea sa afirm ( constitutia/principiile fiind substantive de gen feminin) Femininul Conduce!
Desigur, Politica fiind Arta de aronizare/conducere a Treburilor Publice, ramane ca tot Femininul conduce!
Insa doarece pretutindeni Arta Politica este eliminata in favoarea Politicianismului ( interesul de grup, meschin) trebuie sa arat ca Ambigenul duce/asupreste, si lipsita de Arta Politica nici o societate statala nu mai este de nimenia condusa!
Apoi cautand sa ma refer strict la Societatea din Romania( Popor nu doar Neamul suveran-crestin-romanesc) trebuie sa zic,( cerand inainte "Iertati-mi expresiile", dar cred ca-s deplin cuprinzatoare pe oricare le alegeti )
_ Fie, numindu-i indiavolitii-politicianisti
_ sau dezumanizatii politicianisti,
desigur in comun acord cus haitele/interesele lor duc la nimicire Neamul/Poporul si Proprietatile acestuia, tradand Suveranul Drept al Neamului crestin-romanesc Asuprindu-l in interes propriu lor, indiavolitilor/dezumanizatilor!
Poate ma intelegeti pate nu
eu asa stiu,
petru borodi/Cluj
De toti. Iar se fac ierarhii?! Femeile fara barbati nu pot trai, la fel cum e valabil si invers. E normal sa fie asa, e anormal sa fie altfel.
DIn pacate barbatii dar nu- s buni nici macar la asta. S-a dovedit, nu ma injurati
EstiFericitaSauTrista întreabă: