Devii adult cand procesele de crestere si maturizare s-au incheiat.De obicei dupa adolescenta(18 ani). Adultul vede complexitatea realitatii si se conformeaza ei.Progresul a dus la simplificarea multor activitati ale omului, de aceea mi se pare ca exagerezi cand ii acuzi pe adulti.Prin efortul lor lumea a progresat.Este adevarat ca uneori s-a complicat, insa intoarcerea la comuna primitiva nu este o solutie.
Adult esti considerat odata ce ai implinit varsta de 18 ani. La minte, sunt unii care s-au maturizat devreme, dar si care s-au maturizat destul de tarziu.
Punand intrebarea asta, inteleg ca ai sub 16 ani. Deci, mai ai mult pana atunci.
Teoretic esti adult de la 18 ani. Practic, poti sa alegi sa iti pastrezi ceva din inocenta unui copil toata viata. Numai ca viata este grea, intervin atat de multe probleme, incat uitam de asta
Dar ai dreptate, unii adulti isi complica viata inutil. La fel, unii copii se grabesc sa creasca, sarind peste etape...
In mod normal, in lumea adultilor ar trebui sa dai dovada de maturitate, sa fii reponsabil pentru actiunile si cuvintele tale. Asta ar fi normal, in realitate de multe ori se intampla exact pe dos. Si de aici, complicatiile despre care vorbeai si tu.
Prin astfel de comentarii demonstrezi ca nu esti adult, dar nici copil.
Intrebarea lui este foarte buna si poate daca ne-am opri sa ne gandim cateva minute la ceea ce a intrebat el, am putea sa schimbam ceva in lumea asta rea.
Daca mi se scoala **** si la 70 de ani joc de-a v-ati ascunselea cu copiii, nu ma intereseaza ce zic cei din juru meu
Nu-i intelegeam pe parintii mei de ce toata ziua munceau si nu se distreau si ei macar o ora pe saptamana, dar eram mic si prostut ii mai si suparam, nu invatam, nu-i ajutam la treaba ii faceam sa planga fara sa mi dau seama ca ei de fapt munceau doar pentru viitoru meu sa mi fie mie bine si mi pare rau pentru asta asa ca am zis sa ma apuc sa invat sa ma pun pe treaba si sa ma fac ceva "mare" cu salariu bun si sa le ofer o viata "de lux" parintilor meu si nu vreau sa mai munceaca absolut deloc ca au muncit destul(inca sunt tineri 37 de ani mama si 40 tata)...si sa se simta ca si cand ar fi copii... fara nicio grija.
Pana la urma varsta e doar un numar.
Varsta de adult e cea mai frumoasa. Iesi de sub tutela parintilor, a scolii; iti iei zborul, cum ar veni. Spirit de copil poti sa ai si in continuare. Sa râzi, sa glumesti, sa joci fotbal, sa iesi seara pe la terase... Faci ce vrei. In plus, uite, mai reflectezi si la sensul vietii. Incerci sa prinzi "Adevarul" de un picior.
De unde stii ca e un el si nu o ea? Si da, si eu cred ca intrebarea e bine venita.
Depinde de adulti. Unii prefera sa mai pastreze ceva din spiritul de copil si altii aleg sa-l uite definitiv sau daca nu pot, sa-l nege.
''De ce unii adulti vor sa faca lucrurile sa para mai complicate decat sunt?''
Multi sunt ipocriti si/sau aleg sa se victimizeze.
Nu stiu, am presupus. Username-ul m-a facut sa cred ca este baiat.
Oricum, fata sau baiat, raspunsurile mele raman aceleasi
Majoritatea pun mai mare accent pe imaginea care vor sa si-o faca decat pe ceea ce sunt ei de fapt. Practic, poarta niste masti. Dar te asigur ca nu exista adult care sa nu mai aiba niciun strop de spirit de copil.
Am 21 de ani, nu-s adult şi nici nu aş vrea să fiu. Mi se pare o chestie mult prea plictisitoare, ipocrită şi care-ţi îngrădeşte libertatea.
anonim_4396 întreabă: