anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De multe ori îmi imaginez anumite lucruri,pe care-mi doresc sa le fac în viitor.
Și sper,dar daca nu le voi concretiza, mă voi simți aiurea.

Vouă cum vi de par ficțiunile? pot deveni realitate?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună, un pix, o foaie... acum scrieți fiecare vis acolo. Odată scrise, visul se va transformat în țel, l-ai adus în lumea reală. Orice vis, oricât de nebunesc este, poate să se împlinească. Acum sper că nu crezi că drumul spre împlinirea lui, va fi uşor. Trebuie să muncești mult şi indiferent, ce se va întâmpla, nu ai voie să renunți până nu ajungi unde te-ai propus!

8 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Și eu acum ceva timp visam mult la unele chestii ce voiam să mi se întâmple, și acum o mai fac. Ce pot zice, te satisfac pe moment însă dacă nu faci tu nimic în sensul ăsta rămân doar la faza de moment. Mai grav e să și crezi destul de mult în ele.

| Freya1 a răspuns:

Daca nu sunt vise ireale de indeplinit si e o gandire posibila si realista se poate implini doar sa fi sigura ca asta iti doresti

| Donsavas a răspuns:

Cred ca tu ești cea în măsura sa ne spui dacă este doar o ficțiune sau face parte din realitate, după ceea ce faci în prezent. Dacă muncești, sunt șanse mari sa devină reale visele tale, dacă nu, au fost și vor rămâne doar niște ficțiuni.

| Lioana a răspuns:

Daca iti doresti ceva din tot sufletul vei reusi sa-l transformi in realitate.

| ALGator a răspuns:

Ei, te vei simți aiurea... Lucrul ăsta ni se întimplă tot timpul și rezistăm.
Te-ai inspirat din vreun film?
Unui om fericit i se împlinesc un sfert, o treime din ce visează.

| 94Lucifer94 a răspuns:

Ori e ficțiune, ori realitate.

| 4StarLight a răspuns:

Depinde, dacă îți dorești să te muți în America și faci un scop, un ideal pentru tine atunci nimic nu te poate împiedica dar dacă vrei să devii super erou în niciun caz! happy
Toată lumea are vise pe care ar vrea să le concretizeze, poate senzația despre care spui tu că o simți provine din faptul că crezi(scuză-mi cacofonia) că nu ai muncit destul de mult, că nu te-ai dedicat întru totul!
Chiar dacă unele lucruri ne dorim să ni se întâmple sau să le realizăm în viitorul apropiat poate atunci când vom avea posibiliatea să le facem nu vor mai conta atunci și va fi altceva mai important care va dispune de toată atenția ta! Dacă un lucru nu se întâmplă înseamnă că altceva mai bun, mai frumos, mai important va ocupa acel loc, totul e să crezi că se poate happy

| SelfieWild a răspuns:

Pai sunt atâtea de discutat pe tema asta! Citește tot! : Si eu fac asta, visez la o viata mai distractiva(cum nu prea este în realitate), îmi fac diverse scenarii si fara să-mi dau seama sper sa devina reale. Din păcate rămân doar vise. Unele devin reale dar într-un mod nedorit si cat se poate de departe fata de ce mi-am imaginat. Si chiar dacă sunt distruse apar alte scenarii la care îmi, dau seama sau nu, tot sper rămânând în cele din urma dezamăgită. Dar bine aceste vise, scenarii mereu (cred) au legătură cu oamenii din jur (sa ma facă fericita) si sa demonstrez măcar cuiva ceva +abia dacă reușesc sa pun ceva în practica(ceea ce tine de mine, sa vorbesc cu respectivele persoane, eu fiind cam timida. si leneșă )