După religie primii oameni de pe pământ au fost Adam şi Eva. Dumnezeu i-a înzestrat cu instinct. Pentru a se putea reproduce, instinctul sexual, şi pentru a putea supravieţui, senzaţia de foame.
@BeT
Ai grija ca evolueaza si legislatia. Intr-o zi poate se instituie o lege impotriva agramatismului si greselilor ortografice si vei face puscarie.
Din instinct.Cu asta te nasti.Asa cum stiu si animalele sa se inmulteasca, si bebelusii si puii de orice fel sa manance din primul minut cand a fost nascuti. Uite un link despre supravietuire si instinct:http://yety-bushcraft.blogspot.com/2009/03/instinctul-de-supravietuire.html
Din instinct, asta se intampla si la animale. in zilele noastre atat mancatul cat si sexul au seuferit o multime de transformari si nu se mai face doar pentru a supravietui ci pentru a descoperi noi senzatii si placeri.
Ca sa faci sex nu iti trebuie multa inteligenta, e de ajuns instinctul animalic iar ca sa maninci e de ajuns instinctul de conservare.
Va spun eu, homo erectus a fost primul hominid dotat de la natura si cu sex si cu foame.Pai au constatat ca mancarimile dintre picioare erau in intensitate invers proportionala cu scarpinatul, iar la un calcul simplu al ecuatiei (x+y)= o multime nedefinita de maimutoiasi, au ajuns la irefutabila concluzie ca sexul si foamea sunt drepturi dobandite prin nastere.
Buna intrebare-asteapta evolutionisti sa iti raspuna. O sa iti spuna ca printr-o explozie a unei celule in creierul omului s-a format un instinct blablablaaaaaaaaa.Eu iti voi raspunde la urma.
@HepHap, voi evoluati pe zi ce trece aveti grija ca poate ve-ti deveni invizibili intr-o zi.
Buna ziua, eu consider ca mai degraba au descoperit cum se fac asemenea lucruri din nevoie. Pa
C eintrebare Nu ai invatat la biologie: reflexe conditionate si neconditionate. O combinare mai complexa a unor reflexe neconditionate defineste un instinct.
Si-au urmat instinctele si cand am observat ca le place ceia ce fac au continuat.
Pai animalele cum stiu sa faca sex sau sa manance? hai ma lasati intrebarile stupide! jajajajjajajaajjajajajajaja am ras 5 min
Buna intrebare!
Probabil au descoperit incetul cu incetul, pana si in ziua de azi mai descoperim unele lucruri asa au descoperit si ei! cel putin asa cred.
Niore.instinctul i-a invatat cele necesare, fiindca s-au nascut cu el. iar ingaduinta de sine i-a invatat sexul oral, anal, homosexualitatea, goliciunea. avortul si curvia.si oamenii fiind ingaduitori cu ei insisi le-au facut pe acestea, fructe ale libertatii de exprimare.doar nu vrei tu sa spui ca sunt rele? sa te fereasca ...nici nu stiu cine, fiindca nu stiu ce sustii.Domnul cu tine.
Ce instinct? Care instinct? Instinctul vine in urma unor experiente traite si invatate de generatii. Omul nu se naste invatat ci INVATA. Daca s-a pus intrebarea asta, poate unii inteleg ca " n-am fost facuti din lut " sau " trasi din maimuta ' ci adusi si invatati! De unde? de cine? cum si de ce? poate nu aflam niciodata. Deci nu instinctul!