| GiJeL a întrebat:

De unde stie lumea ca de fapt pamantul nu a trecut prin mai multe razboaie nucleare(ca si cel care s-ar putea intampla peste 10 20 ani)care vor distruge pamantul. Einstein a zis ca al 4lea razboi mondial va fi luptat cu bete si pietre. Poate el stia prin ce a trecut planeta si prin ce o sa treaca.

Răspuns Câştigător
| Kaℓi a răspuns:

Un razboi nuclear ar fi lasat reziduuri detectabile.
Einstein se referea la al patrulea razboi mondial ca fiind unul dus cu mijloace rudimentare pentru ca de fapt mesajul ascuns al spuselor lui era ca un al treilea razboi mondial, unul nuclear, va putea distruge civilizatia asa cum o cunoastem acum.

2 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Einstein a spus asta dupa al doilea razboi mondial, in contextul inarmarii atomice si ca un argument impotriva folosirii armelor nucleare intr-un eventual razboi.
Prin ce a trecut Pamantul stia si nu era vorba de un razboi nuclear. N-avea de unde sti exact prin ce o sa treaca.

| relian a răspuns:

Eu stiu ca na mai fost o alta civilizatie, cel putin una avansata pe aici din simplu motiv ca avem resurse.Deci o civilizatie anterioara,avansata,sau ca si noi ar fi accesat resursele planetei, iar urmele ar fi ramas vizibile, cel putin unele, iar pana acu nu s-au descoperit cine stie ce mine exploatate de altcineva.
Nu stiu daca Einstein a spus asa ceva, dara fiecare om isi poate da cu parerea, nu neaparat stia ala ceva.