Din cărţi, din zâmbete, vicii, muzică, iluzii, familie.
Ai folosit un cuvânt mare (fericirea), cred că din tot ce-am enumerat trag doar iluzii ale fericirii.Nu prea cred că există fericire. Vorba actorului Marin Moraru: Nu poţi spune "Sunt fericit!" pentru că deja fericirea a trecut.
Din zambetele celor dragi, cand vad pe cineva fericit ma incarca si pe mine cu fericire imi este de ajuns ca o pers. draga sa-mi spuna"buna!"si sa-mi zambesca si imi face mai buna toata ziua incarcandu-ma cu energie pozitiva
De la sine, din amintiri, d ela o comedie buna Dar cel mai important de la viata gandeste`te la tot ce este mai bun gandeste pozitiv indiferent de situatie pentru ca totul are o rezolvare
Din fiecare clipa a vieti.asta daca esti super otimist/a sau stand aproape de tot ceea ce iti face tie bine (poate fii si un calorifer cald atunci cand afara sunt -*20)
De la fiul meu, care reuseste intotdeauna sa ma scoata din butoiul cu melancolie cu un zambet, cu o mangaiere, cu faptul ca ma ia in brate si ma pupa asa cum facea si acum 20 de ani, cand era doar un copilas.
De-a lungul unei vieti care nu a fost intotdeauna fericita, el a fost si a ramas portul meu in care acostez, fie furtuna, fie vreme buna. El e farul meu personal.
Poate exista fericire si bucurie, adevarata fericire si bucurie, in afara de Dumnezeu? Daca azi sunt fericit si bucuros, Dumnezeu este responsabil pentru asta.