Scuze, nu am nevoie de raspunsuri de la unii ca tine
te-ai uitat la numele si avatarul care il detii? darmite ofensa fara motiv care mi-ai trimis-o
oamenii ca tine nici nu merita sa traiasca, salut, o zi buna si bafta
Astept in continuare raspunsuri...
Date dracul, auzi ca "Decand m-am nascut vedeam Egiptul fara sa-l fi vazut la tv macar, vedeam fete intunecate si ciudate Si le vad si acum"... tu direct cand ai iesit din pzda ai stiut cum e egiptul ) nu stiu cati ani ai, si nici prea nu ma intereseaza dar daca ai 10 ani inseamna ca te-ai uitat prea mult la desene, daca ai peste 20 inseamna ca viata ta e data dracul si asa va si ramane... pana la urma sa vedem cine trebuie sa traiasca si cine nu ) da-ti glont, eu iti dau pistolul ..cius
Esti crima, am ras vreo 3 minute "tu direct cand ai iesit din pzda ai stiut cum e egiptul" .
)
Se stie ca ADN-ul are memorie si cum noi avem adn-ul parintilor nostri te-as sfatui sa investighezi putin trecutul parintilor tai sa vezi daca au vreo legatura cu Egiptul. P.S Vezi ca asta implica sa fii sigur cine e tatal tau!
Am mai auzit de moarte clinica si viziuni instante dar
In primul rand eu nu dau importanta religiilor sau chestiilor astea superficiale dar simt niste lucruri divine inauntrul meu ce canta, sunt ca niste voci interioare ce imi indruma personalitatea, am observat ca tristetea te face sa simti anumite lucruri spirituale si anumite emotii ciudate ce nu are legatura cu sentimentele psihologice dar sunt chiar mai puternice
In al doilea rand probabil am o stare supranaturala in mintea mea cel putin, desi ma indoiesc ca pot sa fiu clarvazator, astea sunt niste blasfemii pentru mine, deja e lipsit de ratiune dar totusi, aceste sentimente si imagini par puternice, mai reale si mai puternice decat visele si le simt in mod constient, nu cand dorm sau cand visez
In al treilea rand, ma gandesc oare, cum de exist, de unde provin, ce trebuie sa fac aici, nu exista un scop anume ci doar niste dorinte anume ce ti le cere sufletul ca sa te simti in largul tau, (nici nu sunt sigur daca exista ceva precum suflet, toate provin din informatiile altor oameni, nu pot sa cred in nimic cu adevarat ce provine din carti sau informatiile altor oameni deoarece oamenii sunt niste fiinte defecte si probabil majoritatea istoriei e gresita atat istoric cat si filozofic, doar matematica pare reala si corecta dupa parerea mea desi nu ma intereseaza cultura generala, sunt complet lipsit de interes fata de cultura generala, totul ma indruma catre o logica dincolo de aceasta planeta, tot ce simt eu nu provine de pe tera, desi ma crezi sau nu eu am trait intr-un mediu complet normal desi sunt extrem de diferit atat in emotii cat si in scopuri fata de oamenii de rand (nu ma dau superior prin "oamenii de rand" dar nu gasesc alt mod de a specifica deoarece toti oamenii sunt influentati de mediu), nu ma dau nici inteligent cu potential deoarece gandesc greu dar adanc, toate sentimentele si imaginile care le vad si le simt parca nici nu fac parte de pe aceasta planeta, totul e asa ciudat, as dori sa aflu atat adevarul despre lume cat si adevarul despre toate aceste creatii spirituale), nu as avea ce sa caut la un psiholog sau un psihiatru deoarece astfel de oameni fac totul cum scrie la carte si nu toti oamenii fac cum scrie in carte, aici sunt pe cont propiu, trebuie sa caut singur adevarul dar asa ceva e imposibil, am si citit un citat de la cineva ca oamenii care cauta adevarul nu-l vor gasi niciodata