Cum de ce?) N-ai auzit ca vrea sa ne platim si ambulanta?
Lasa-ma sa-ti dau un exemplu:
-Alo... mi-am spart capul
-Ai bani sa ne platesti cand venim?
-Nu...
-rip.
Prea multe taxe, salarii foarte mici, produsele, mancarea, benzina sunt foarte scumpe pentru un venit asa mic, (deci nu sunt conditii prea bune de viata in Romania),. ai inteles?
Ori ai 7 ani ori esti prea aerian... vorba lui Hombre.mai scoate-ti dopurile din urechi!
Buna .
Cred ca vor sa il dea jos pentru ca :
-A adus in tara in criza,
-Nu mai da salarii mari(a taiat din salarii, pensii)
-A scumpit benzina si tot din magazin,
-Vrea sa se desfiinteze SMURDUL,
-Concediaza oamenii de la serviciu.
Insa eu nu ma bag sunt greselile lui! Cand se va vota presedintele cine stie ce narod o sa vina si o sa ne amintim "ERA MAI BINE CU BASESCU " asa cum zic oamenii ca era mai bine cu CEAUSESCU dar nu e asa! Chiar daca atunci era toata lumea la un servici si toata lumea avea o casa si nu erau asa de multi banditi atunci stateai la coada sa iei o paine! Si nu se gasea nimic in magazine si era saracie! Asa ca eu zic ca e mai bine acum chiar daca are greserile lui ca orice presedinte! Dar eu practic nu ma bag!
Sper ca
te-am lamurit!
Noapte buna
Buna .
Cred ca vor sa il dea jos pentru ca :
-A adus in tara in criza,
-Nu mai da salarii mari(a taiat din salarii, pensii)
-A scumpit benzina si tot din magazin,
-Vrea sa se desfiinteze SMURDUL,
-Concediaza oamenii de la serviciu.
-Acum mai nou trebuie sa platim si ambulanta
-Prea multe taxe! x-(
Insa eu nu ma bag sunt greselile lui! Cand se va vota presedintele cine stie ce narod o sa vina si o sa ne amintim "ERA MAI BINE CU BASESCU " asa cum zic oamenii ca era mai bine cu CEAUSESCU dar nu e asa! Chiar daca atunci era toata lumea la un servici si toata lumea avea o casa si nu erau asa de multi banditi atunci stateai la coada sa iei o paine! Si nu se gasea nimic in magazine si era saracie! Asa ca eu zic ca e mai bine acum chiar daca are greserile lui ca orice presedinte! Dar eu practic nu ma bag!
Sper ca
te-am lamurit!
Noapte buna
Nu prea e sectiunea potrivita, insa legile cu -25% salariu, legea sanatatii etc impun un trai injositor pentru multi. Romania e pe locul doi la saracie, dupa Bulgaria, deci: Romania, trezeste-te!
Pentru ca a adus tara intr-un punct mort. Iar sanse de revenire cu el la conducere cred ca sunt nule. Si asa, revenirea pe punctul de plutire a tot ce inseamna economie si nivel de trai este o misiune dificila. Eu una nu stiu care ar fi solutiile pentru o evolutie favorabila. Sper sa o gasesca cei care, poate, vor veni la putere!
Deoarece oamenilor le-a ajuns cutitul la os. Sunt foarte multe taxe si alimentele sunt foarte scumpe pentru salariile oamenilor. Pretextul cu demisia lui Arafat e doar un pretext, deoarece asta a fost picatura care a umplut paharul.
Fiindca este presedinte.si oile proaste cand nu mai au pasune fiindca nu a plouat,dau vina pe pastor. daca acesta le da cu portia din rezerve sa le ajunga pana cand o ploua iar sa creasca iarba, oile tipa ca vor tot, nu le intereseaza ca dupa aia vor muri de foame.bineinteles ca vor spune; da baciul de ce mananca? si inca bine? ele nu stiu ca baciul nu mananca iarba,si el mai trebuie sa le pazeasca nu numai de criza,ci si de boala,si de lupi, si de hoti, si .etc.intelegi mai klaw?
Gigi777 întreabă: