Pentru ultima data... pigmentul nu are nici o legatura cu conexiunile neuronale.Albi traind mai la nord, avand mai putin soare au pigmentul alb pentru a absorbi razele uv dezvoltand vitamina C spre deosbire de negri care primesc prea multa(secretand mai multa melanina pentru protejare impotriva radiatilor=> un pigment mai inchis).
Din cate am inteles tipul sustine si multe alte aberatii, asa ca cel mai probabil nici ideea asta nu prea diferita de restul.
Nu se stie inca daca exista asemenea diferente intelectuale intre cele doua rase.
Oricum, daca s-ar gasi vreodata o gena responsabila de inteligenta, sa fii convins ca vom sti. Nu exista asemenea conspiratii si musamalizari decat in mintea oamenilor precum krakilla.
El confunda potentialul intelectual al rasei negre, dat de factori genetici, cu educatia.
Sigur ca africanii din tribul X vor avea toate sansele sa fie niste idioti, ca doar au fost crescuti toata viata ca niste retardati. Asta nu inseamna ca nu ar fi putut ajunge inteligenti daca erau crescuti intr-un mediu sanatos.
Apropo, primul om a fost o femeie care a trait in Africa.
Sunt total de acord, doar tipul a dat cateva link-uri pe care m-am uitam, si am dat si de chestia aia cum James si subiectul m-a pus pe ganduri ( cel cu diferentele intelectuale intre rase, nu cel cu aparitia omului, doar era normal ca omul sa apara in Africa).
Chiar daca lucrurile ar sta asa (si, fie vorba intre noi, probabilitatea este foarte mare avand in vedere date concrete si comportament) in societatea de astazi informatia ca rasa alba este superioara rasei negre nu ar fi dezvaluita niciodata societatii. In primul rand din cauza ca traim in era politically corectness care pune foarte mult accent pe manipulare, prefacatorie, snobism si etichete. In al doilea pentru ca chiar daca rasa alba ar fi superioara este, pana la urma, formata tot din cretini, ca 95% din populatia pamantului. Iar cretinii vor interpreta gresit o astfel de informatie si ar isca incidente rasiale grave iar umanitatea incearca de ceva timp sa evite tocmai acest lucru de ceva vreme. Ar fi prea riscant ca acum, cand stam mai bine ca niciodata din punctul asta de vedere si rasismul e condamnat sa spunem ca, de fapt, negrii sunt inferiori. Traim in epoca in care putem accepta pe oricine si orice, am acceptat pana si femeile ca si egale. Bine, de ele avem ceva mai multa nevoie decat am avea de negrii dar intelegi ideea.
Cel mai vechi umanoid (nu primata, care, ca fapt divers, nu e acelasi lucru cu maimuta...) a fost descoperit in Africa. Asa ca prietenul tau poate sustine ce doreste, rasa umana isi are originile pe continentul African.
Maimutele fac parte din ordinul "primera" la fel ca si oamenii, deci nu am gresit termenul.
Da, e vina mea. Am gandit-o in engleza, "apes" si "monkeys", dar s-a pierdut la traducere.
Nu esti romanca? Interesant, mereu m-am intrebat in ce limba gandesc cei care vorbesc doua sau mai multe limbi fluent.
Mai e o teorie care spune ca cei inalti sunt mai destepti decat cei scunzi. Sau ca femeile observa maintai natura dintr-un tablou pe cand barbatii tehnologia si ingineria. Si sunt mai multe din astea... Nu este imposibil ca negrii sa inteleaga mai greu un lucru ca albii.
Pe National Geografic am vazut un documentar in care demonstra ca oamenii maimuta au aparut in Africa, langa Europa...
Dar era maimuta aceea despre care se zice ca este primul nostru sramos, vezi si tu de unde a fost dezgropata.
Prima mi se pare indoilenica, in schimb a doua nu mi se pare transa de par, barbati si femeile au moduri diferite de-a percepe realitate, infine legat de hominoizi normal ca au aparut in Africa, pentru ca primatele au ca mediu padurile tropicale nu cele de conifere. Mersi pentru raspuns astept si alte pareri.
Si... vezi ca si in Europa exista o specie de maimute. Magotul.
Ahm, mersi de informatie.