NASA a INFIRMAT povestea. Daca a infirmat-o pentru a nu se crea panica sau chiar asa e... ramine de vazut. Presupun ca nu sinteti atit de naivi incit sa credeti ca daca e sa ne loveasca un asteroid care va fi vizibil din Romania veti apuca sa aflati de el altfel decit uitindu-va pe cer si exclamind "baga-mi-as ***, ne-am dus la vale"
Eu cred ca povestea asta e facuta ca sa faca cineva bani, cum a fost pe 21 decembrie 2012, cind niste debili dadeau 70.000 $ pentru un loc, si ca sa se goleasca marfa din magazine.
Pai daca NASA confirma, spovedeste-te si cheltuieste-ti banii. Parca e greu sa scrii un material si sa il pui pe net.
Gata! apocalipsa, murim toti.
Frate mai lasa bancurile daca am fi toti la fel de creduli ca tine ar fi haos si dezordine in toata lumea. Un site inventeaza o stire, si ca sa se creada real, spun ca au confirmarea NASA. Apoi alte site-uri preiau stirea si o prezinta la fel, si toata lumea e speriata. Daca ar fi fost real, ar fi fost pe toate posturile de televiziune, site-urile de internet etc. Spune tu, este asa?
Daca locuiesti in America de Nord, iti dau un sfat: macar apuca sa saruti persoana dorita si sa iti faci provizii cu cheesburgeri de la McDonald.
IA STAI PUTIN!
AI ZIS CUMVA 15 SEPTEMBRIE?! Asteroidul este o minune! Nu il distrugeti!
Da stii ca-i buna ideea cu sarutatu.Le spui la orice fata sexy de pe strada:Stii ca pe 15 septembrie murim, nu vrei sa facem un se%? Ce crezi ca o sa refuze.
Men buna ideea, ceva original
La multi ani in avans, poate vine in avans
Atunci am de recuperat la greu, trebuie sa ma imprumut sa fac dragoste mai des, vrajeala man
Te invit la majorat, ce propui sa facem? )
Multe,las ca vreau sasi arat
Sa facem un fel de jackass3d+the next girl door.
Thx,ai cumva steam mai jucam cs go, grid autosport, btf?
Explica'te )))
Da ce am aici mult de explicaT, faci majoratu si m-ai chemat pe mine, si daca tot vine sfirsitul lumii facem o sarbatoare de neuitat.
Cred ca ai vazut filmele estea doua, daca nu uitete si nu voi mai avea mult ce sa-ti explic.
Am vazut -The girl next door
)...ok...
E o farsa (Si o gluma proasta). Daca nu difuzeaza stirea asta niciun post oficial de stiri, gen CNN, pro-tv, etc. atunci nu e adevarat. Si chiar si posturile oficiale mai fac greseli, deci nu te stresa.
Da' stiu si eu c-a venit.Suntem in 2017 si peste 2 zile mai vine un astfel de "sfarsit al lumii".
Si totusi inca suntem si vom fi aici.
alexandraheart19 întreabă: