Deci, iti flexezi muschii de super erou, iesi afara siiiiii ii bati pe toti,
TOTI
TE ROG MULT SA FACI ASTA, marea majoritate ne dorim asta de cand,
grupul Iliescu a preluat puterea, si altii, MULTI ALTII care au dovedit negru pe alb ca vor doar cascaval si NU interesele Romaniei
As pune paturile de terapie in saloane separate si cladiri separate. Nu stiu daca e fezabila ideea....cate un singur pat pe etaj.
Da, e o ideea bună, plus asigurarea unei ventilații permanente a camerelor cu aer condiționat (dat pe cald că e iarnă), montarea unor senzori de oxigen, deschiderea regulată a ferestrelor.
Dar marea problemă....cu cine vorbim?
Și cum ajungem la ei?
L-aș suna eu pe Arafat dar n-am numărul lui și oricum mi-ar închide instant.
Lumea se duce de râpă.
De unde atâta oxigen?
Asta e soarta noastra! Nu avem LEGI bune si simple si mai ales ar trebui ca TOTI sa le respectam. Cele care sunt, sunt facute cu dedicatie... Si tot aud:Sistemul e de vina! Dar uitam ca SISTEMUL suntem noi. Fiecare pe patratica lui ar trebui sa spuna NU daca conditiile de munca nu sunt sigure. In schomb noi am bagat peste tot "legea" - Las-o ca merge si asa! Vedem pe zi ce trece consecintele!
Ventilarea nu elimina oxigenul din camera, doar il plimba de colo-colo, ca sa il scoti din camera iti trebuie aerisire... aerul conditionat NU face aerisire, doar ventilatie, iar geamurile deschise NU scot aerul din camera, decat daca bate vantul, si contra geamuri sunt deschise cel putin in alta latura a cladirii, de preferat in partea opusa
asa ca iti trebuie aerisire automata, mai ales iarna cand nu poti deschide geamurile ca e frig, iar o aerisire automata costa mai mult decat AC, chiar mult mai mult, deci o sa treaca multa, MULTA, apa pe Dambovita pana o sa avem asa ceva in rrrrominica
insa ce omiti cu intrebarile astea, e ca sunt protocoale si proceduri bine definite, dar in rrrominica sunt ignorate, deci acumularea de oxigen e doar cauza directa a incendiului nu cea de la baza, la baza sunt prea multe improvizatii SI NEPASARE
mai exact, iti arde casa, si tu (cu intrebarile astea) incerci sa stingi focul, NU sa opresti gazele (care sunt cauza de la baza), moment in care casa iti v-a arde pana la temelii si tu nu ai cum sa o salvezi pana nu inchizi gazele