| MissDelevingne a întrebat:

Demnitatea umana este o valoare morala cu care ne nastem, dar cand am pierdut-o no- mai putem rascumpara niciodata.

Asa-i?

Răspuns Câştigător
| ExistaMosCraciun a răspuns:

Nu te nasti bre cu nimic. Si chiar daca o dobandesti si o pierzi, lucrurile se pot repara. Desigur, e de preferat sa nu o pierzi niciodata, dar nimeni nu e de "nereparat", daca are bunavointa de a regasi calea cea buna.

6 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Nu te nasti cu ea. dimpotriva!
O iei pe drum.si o iei tocmai ca sa te integrezi in societate!
Daca omul nu ar mai fi tras la raspundere pentru faptele sale atunci ne-ar durea pe toti direct in basca de valori morale

| CoquineNoire a răspuns:

M-a sunat J. Lo, a zis ca-si vrea numele inapoi.

| Skylar a răspuns:

Nu

IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Servus miss! Cred că te-ai referit la un concept promovat de biserică, demnitatea persoanei sau "Dignitas personae" prin care "fiecărei fiinţe umane, de la concepere până la moartea naturală, trebuie să-i fie recunoscută demnitatea de persoană".
Demnitatea umană reprezintă un complex de valori, de formează în timp și vizează caracterul, atitudinea şi comportamentul omului. Orice om mai greșește, oricui îi poate fi știrbită demnitatea dar nu este o tragedie, teoretic, totul se poate întrepta. Am găsit pe net un articol foarte interesant care dezvoltă pe înțelesul oricui acest concept, îl poți citi aici http://fiibiruitor.com/2009/09/14/demnitatea-umana-si-drepturile-omului/
O zi cu zâmbet să ai!

| Abandoned a răspuns:

Nu te nasti cu asa ceva. Cine te-a mintit, pui de om?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimic mai fals. Cred că ne naştem fără valori morale, şi alte bla bla bla. Sunt chestii care ne definesc doar după ce primim educaţie, chestii care sunt puse apoi în balanţă atunci când omul începe să socializeze.
Demnitate? Despre ce demnitate vorbeşti? Este nedemn să mananci de pe jos, sau să furi pentru a te hrăni? Este nedemn oare să pleci capul atunci când situaţia impune? Te rog, dezvoltă subiectul.

Întrebări similare