Democartia inseamna ca esti liber sa gindesti, sa te exprimi si ce ai mai spus, dar nu inseamna ca deacu trebuie sa accepte societatea ideile si ce gindesti tu.
Unde am ajunge daca am vrea toti sa ni se accepte ce gindim fiecare? Ar fi haos.
Is acceptate ideile, stiu si eu descoperirile celor care aduc ceva pentru societate, pentru om, care ajuta societatea sa mearga inainte.
Fiecare om in democrartie poate gindi liber, poate vorbi liber etc, dar asta nu inseamna ca ce gindeste el e si bun pentru acea societate, dar este lasat liber pentru ca asa este corect, asta arata cum este fiecare om ca individ, arata modul cum gindeste, etc.
Democartia ofera sansa fiecarui individ sa se exprime, daca ce exprima el e bun pentru societate atunci este acceptata de societate, pusa in practica.
Deci in realitatea orice om este liber sa isi exprime gindurile, ideile si etc.Ca nu te baga nimeni in sama, aia e treaba societatii.
Asa si un criminal poate sa vina sa spuna ca nu-i baga nimeni idile in sama ca el vrea ce gindeste ca asa crede el cai bine.
Democratia nu a fost niciodata ce voia initial sa fie ea cu adevarat, ea este manipulata cum vor cei la putere (guvernul)
Adevarata democratie va fi atunci cand guvernele vor cadea, iar atunci va fi cu adevarat democratie, de la cei mai inocenti pana la infractorii internationali isi vor putea spune parereile si vor avea libera initiativa,, Adevarata ordine a lumii este dezordinea" Momentan avem niste guverne mai putin sau mai mult corupte din cauza naturii omului de a fii lacom, cand vor aparea oamenii care nu au aceasta natura si vor avea putere atunci va fi dreptate pentru toti si vom fi in pace, dar pana atunci probabil ori suntem de mult extinsi ori traim pe alta planeta
"atunci va fi cu adevarat democratie, de la cei mai inocenti pana la infractorii internationali"
Dacă cei inocenți vor trăi împreună cu infractorii internaționali, va fi vai și amar de ăia inocenți, pentru că ceilalți vor face ce știu ei să facă: delapidări de fonduri, proxenetism, banditism etc.