Un om era nemultumit de numarul copiilor sai (o echipa de fotbal, plus rezervele). Avea cativa lei pensie si s-a decis sa procreeze impreuna cu sotia inca 5 copii. Nemultumirea asta nu te dezvolta deloc. E impotriva curentului sa ai un anume "sablon" si sa tii strans de el, fara a-i da drumul vreodata.
Eu n-am timp niciodata sa ma uit la ce am realizat, la partea materiala adeca.N-am vazut-o niciodata.
Ai grsit de la bun inceput.De ce a ne dezvolta inseamna sa fim nemultumiti? Si cand esti multumit pe deplin, tot e loc de mai bine.Si daca spui ca esti un om realizat,nu cred eu ca te opresti din activitati,ci continui, si cu vrute sau nevrute, faptele majore tot se intampla.tot evoluam, tot invatam din greseli.
Te contrazic, a fi multumit in adevaratul sens, cel pe care l.am folosit eu, este acela de "am facut, m.am realizat, gata". Asta presupune oprirea oricarei nemultumiri, evolutii ca sa zic asa.
Atunci inseamna ca ai 80 de ani si gata, ai trecut prin de toate si ti-ar realizat viata.Si poate par rea, dar asta inseamna ca ai cale libera la moarte. Daca tu asta vrei nu-ti pot ura decat drum bun
Nu am spus ca imi doresc, de fapt, chiar am ajuns cumva in acest punct. Ma rog, oricum, nu ai prins ce vroiam sa spun.
A ne dezvolta inseamna a fi in permanenta nemultumiti de lucrurile care le avem.
Crezi?
Nu poti sa concluzionezi din doua afirmatii care nu sunt adevarate...
Ce este neadevarat?
A ne dezvolta se rezuma doar la a fi nemultumiti?
Bine inteles ca nu, dar mai intai incepi cu o nemultumire. Ea e baza
Aaaaaa deci d-aia mi se zice mereu mie "Tu esti mereu nemultumit". Credeam ca este ceva anormal
Nu,e perfect normal sa spui.Fiecare isi face treaba pana isi atinge realizarea dorita. Dupa care, ii lasa pe altii sa ajunga unde a ajuns si el.Fiecare,dupa munca si rasplata.Si oricat a-i avea, toti nu vei fi multumita niciodata.
User252426 întreabă: