anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Destinul nostru este sa evoluam, sa ne dezvoltam. A ne dezvolta inseamna a f in permanenta nemultumiti de lucrurile pe care le avem. Concluzia: e destinul meu, al tau, sa fiu/fi nemultumit? e oare impotriva curentului sa spun "eu sunt un om realizat, faceti voi mai departe"?

14 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Un om era nemultumit de numarul copiilor sai (o echipa de fotbal, plus rezervele). Avea cativa lei pensie si s-a decis sa procreeze impreuna cu sotia inca 5 copii. Nemultumirea asta nu te dezvolta deloc. E impotriva curentului sa ai un anume "sablon" si sa tii strans de el, fara a-i da drumul vreodata.

| harciog a răspuns:

Eu n-am timp niciodata sa ma uit la ce am realizat, la partea materiala adeca.N-am vazut-o niciodata.

| KyraW a răspuns:

Ai grsit de la bun inceput.De ce a ne dezvolta inseamna sa fim nemultumiti? Si cand esti multumit pe deplin, tot e loc de mai bine.Si daca spui ca esti un om realizat,nu cred eu ca te opresti din activitati,ci continui, si cu vrute sau nevrute, faptele majore tot se intampla.tot evoluam, tot invatam din greseli.

| anonim_4396 explică (pentru KyraW):

Te contrazic, a fi multumit in adevaratul sens, cel pe care l.am folosit eu, este acela de "am facut, m.am realizat, gata". Asta presupune oprirea oricarei nemultumiri, evolutii ca sa zic asa.

| KyraW a răspuns (pentru anonim_4396):

Atunci inseamna ca ai 80 de ani si gata, ai trecut prin de toate si ti-ar realizat viata.Si poate par rea, dar asta inseamna ca ai cale libera la moarte. Daca tu asta vrei nu-ti pot ura decat drum bun

| anonim_4396 explică (pentru KyraW):

Nu am spus ca imi doresc, de fapt, chiar am ajuns cumva in acest punct. Ma rog, oricum, nu ai prins ce vroiam sa spun.

| evostyle7 a răspuns:

Ce e aia destin?

| wintage a răspuns:

A ne dezvolta inseamna a fi in permanenta nemultumiti de lucrurile care le avem.
Crezi?
Nu poti sa concluzionezi din doua afirmatii care nu sunt adevarate...

| anonim_4396 explică (pentru wintage):

Ce este neadevarat?

| wintage a răspuns (pentru anonim_4396):

A ne dezvolta se rezuma doar la a fi nemultumiti?

| anonim_4396 explică (pentru wintage):

Bine inteles ca nu, dar mai intai incepi cu o nemultumire. Ea e baza

| Trolololol a răspuns:

Aaaaaa deci d-aia mi se zice mereu mie "Tu esti mereu nemultumit". Credeam ca este ceva anormal

| danielcretu1980 a răspuns:

Din contra. e ok sa fii realizat si sa lasi si pe altii sa te urmeze.

| Alexander21 a răspuns:

Nu,e perfect normal sa spui.Fiecare isi face treaba pana isi atinge realizarea dorita. Dupa care, ii lasa pe altii sa ajunga unde a ajuns si el.Fiecare,dupa munca si rasplata.Si oricat a-i avea, toti nu vei fi multumita niciodata.