Nu vorbesc de TPU, dar eu nu ma bag in discutii religioase ca nu ajungi la niciun consens cu maniacii credintei. ei trebuie sa stie ca nici lui dumnezeu nu-i plac astfel de oameni, care-ti baga pe gat credinta.
posibil sa fie forba de gust, posibil ca la aia te pricepi tu mai bine....care-i curiozitatea ta de fapt? daca eu stau numai la tehnologie inseamna ca asta-mi place, asta fac. prin acea critica la religie se impune, la dragoste\sex se educa.
"'Daca caracterul nostru hotaraste categoria/categoriile care ne plac, posibil sa fie vorba doar de gust?''
Da.
''Daca este vorba doar de gust, prin acea critica este modul de a impune ceva, sau de a educa? "
Poate unii o fac doar pentru a se distra!
" Daca principiile ii tin departe de temele religioase, care sunt principiile lor?"
Nu putem sti noi principiile altora.
Gustul exprima in oarecare masurra conceptul bine-rau.
Totusi, conceptul "bine-rau" in esenta nu este determinat de gustul nostru, ci numai unele aspecte vizibile ale acestui concept.
Eu stiu ceea ce este bine si rau, caci imi dicteaza Dumnezeu in constiinta mea, iar daca a mea constiinta este pervertita de pacat si nu mai poate auzi vocea lui Dumnezeu trebuie sa ma ghidez dupa biblie, dar daca mintea mea este foarte pervertita, voi intelege biblia tot intr-un fel pervertit.
Asadar, ca omul sa aiba o viziune buna asupra lucrurilor, trebuie sa aiba o relatie personala cu Dumnezeu si sa cerceteze zilnic Biblia.
Daca cineva doreste sa faca asta si nu stie cum, sa se puna pe genunci si sa il roage pe Dumnezeu sa il invete cum sa faca asta.
Aceste categorii sint mai vizitate pentru ca multa lume doar se pricep sa dea din gura, ori spun ceva din propria experienta si cam atit.Restul de categorii ca sa dai un raspuns trebuie sa te pricepi, ori sa explici anumite lucruri si se pare ca acele persoane care se pricep nu se inghesuie pe astfel de siteuri.e ex pe aici se pare ca bate vintul rau de tot.Dar la sex si la religie toti se pricep, indiferent ca spun adevaruri sau nu merge ca nu e ceva batut in cuie.Deci nu este vorba despre gust ci mai degraba despre ceea ce stii, sau te pricepi.Sint intrebari care nu primesc raspuns pentru ca nu e nimeni sa le dea.cel putin pe aici.Si uite asa lumea se inghesuie la religie sau la dragoste si sex, pentru ca na toti au facut acolo cite ceva un sex, ori au vazut un preot sau o biserica la viata lor.Cam asa vad eu lucrurile.Nu ma consider nici eu mare invatat ca de aia am si intrat pe aici sa aflu ce ma intereseaza, dar se pare pe unde am eu intrebari nu prea gasesti raspunsuri.Si uite asa odata intrat pe aici bantui pe colo colo, te bagi in vorba, mai intrebi una alta, sau spui ceva daca stii sau ai trait anumite experiente.Si eu ma asteptam sa gaasesc pe aici oamenii care sa iti explice ceva concret, dar cum spuneam oamenii aia nu stau pe net, probabil au alte activitati.