| RAY a întrebat:

Din experientele care vau marcat viata pana acum, cam ce parere aveti despre propia persoana? credeti ca va cunoasteti bine? va puteti stapani bine? credeti ca detineti controlul total asupra voastra?

animalele actioneaza dupa instinct dar noi oamenii oare nu actionam la fel?

Răspuns Câştigător
| Cristianne a răspuns:

Țin să cred că cel mai aberant lucru pe care îl poate spune un om e că se cunoaște foarte bine.
Deși mă cunosc mai bine decât alte persoane, nu mă cunosc în totalitate și în niciun caz nu pot pretinde că o fac. Am o părere despre mine însămi, știu cum reacționez în anumite situații, dar nu știu cum aș putea reacționa în altele. Suntem și noi tot animale (mamifere, it's-a fact) și acționăm după instinct atunci când ni se cere. Nu deținem controlul suprem asupra noastră iar cei ce o fac se mint singuri, sau refuză să creadă că asta se întâmplă.
Habar n-am, nu știu ce încercăm să dovedim când vrem să arătăm că ne putem stăpâni, când e clar că n-o facem. Dar nuș, suntem niște animale pe care animalele nu le înțeleg (și printr-un silogism simplu, înseamnă că nu ne înțelegem tongue )

| RAY explică (pentru Cristianne):

Ma bucur ca nu te-ai grabit sa raspunzi si a dat un raspuns foarte bun, felicitari

8 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Sunt mulțumit de mine și mă cunosc, asta e tot ce pot spune. Despre autocontrol, cred că încă mai am de lucrat.

| Mayhem666 a răspuns:

Ma cunosc, ma iubesc, sunt cel mai bun prieten al meu.

| RAY explică (pentru Mayhem666):

Un raspuns imatur, rapid si fara o elaborare rationala, eu am pus intrebarea in scop filozofic si stiintific de aia se numeste stiinta si filozofie nu graba irationala, nu te cunosti asta tio spun sigur

| Mayhem666 a răspuns (pentru RAY):

Ma cunosc foarte bine, asta ti-o spun eu tie foarte sigur, cel care nu ma cunoaste esti tu.

Răspuns utilizator avertizat
| Zorok a răspuns:

Nu in nici intr-un caz! Ca sa fii in echilibru total cu tine si universul trebuie sa fie doua lucruri in echilibru:Tu si mintea ceea ce e imposibil(este posibil insa pana la un anumit punct) Omul s-a dezvoltat prea repede..."Acum 400 de ani mergeam intr-o calatorie trans-continentala in 2-3-4 luni iar azi o facem in 3 ore jumate intr-un avion cu sistem de enterteiment inclus"-Top Opt Misterele Universuli.Echilibrul e extrem de greu de dobandit.Ma consider ceea ce sunt:Un om simplu ca toti ceilalti insa ma diferentiez de ceilalti datorita unui fapt:Sunt eu si nu exista nimeni exact ca si mine...

| RAY explică (pentru Zorok):

Daca acum isi este pofta de dulce te-ai putea abtine?