Țin să cred că cel mai aberant lucru pe care îl poate spune un om e că se cunoaște foarte bine.
Deși mă cunosc mai bine decât alte persoane, nu mă cunosc în totalitate și în niciun caz nu pot pretinde că o fac. Am o părere despre mine însămi, știu cum reacționez în anumite situații, dar nu știu cum aș putea reacționa în altele. Suntem și noi tot animale (mamifere, it's-a fact) și acționăm după instinct atunci când ni se cere. Nu deținem controlul suprem asupra noastră iar cei ce o fac se mint singuri, sau refuză să creadă că asta se întâmplă.
Habar n-am, nu știu ce încercăm să dovedim când vrem să arătăm că ne putem stăpâni, când e clar că n-o facem. Dar nuș, suntem niște animale pe care animalele nu le înțeleg (și printr-un silogism simplu, înseamnă că nu ne înțelegem )
Ma bucur ca nu te-ai grabit sa raspunzi si a dat un raspuns foarte bun, felicitari
Sunt mulțumit de mine și mă cunosc, asta e tot ce pot spune. Despre autocontrol, cred că încă mai am de lucrat.
Nu in nici intr-un caz! Ca sa fii in echilibru total cu tine si universul trebuie sa fie doua lucruri in echilibru:Tu si mintea ceea ce e imposibil(este posibil insa pana la un anumit punct) Omul s-a dezvoltat prea repede..."Acum 400 de ani mergeam intr-o calatorie trans-continentala in 2-3-4 luni iar azi o facem in 3 ore jumate intr-un avion cu sistem de enterteiment inclus"-Top Opt Misterele Universuli.Echilibrul e extrem de greu de dobandit.Ma consider ceea ce sunt:Un om simplu ca toti ceilalti insa ma diferentiez de ceilalti datorita unui fapt:Sunt eu si nu exista nimeni exact ca si mine...
mentholinks întreabă:
Daria întreabă: