Si ce mai, ea te sterge tu iti faci alt cont si gata.Intodeauna un raspuns sau o intrebare de valoare au fost remarcate indiferent de vechimea userului.
Am vazut din cine e compusa echipa TPU. Sunt tineri ca si mine, par de treaba si simpatici. Nu stiu de ce arunci cu noroi in ei, ei nu fac decat sa aplice regulile pe baza a ceea ce au primit de la utilizatorii care te-au raportat. Posibil ca ai avut un comportament vulgar ori agresiv care nu poate trece neobservat de ceilalti participanti la discutii, prin urmare raspunsurile tale au deranjat pe ceilalti care ti-au dat irelevant. Decat sa arunci cu noroi in stanga si in dreapta tipand in gura mare ca nimeni nu te intelege, ca tu ai dreptate, mai bine ai face o introspectie si ai schimba modul de gandire si comportament. In fond, te agati de o iluzie virtuala pe care ti-ai creat-o in acest mediu, dar inca nu-ti dai seama de lucrul asta.
Ceilalti participanti la trafic, daca ii enervez cu postarile mele, n-au decat sa acceseze frumosul buton de Ignor, asa cum fac si eu cand ma claxoneaza unii disperati pe sosea, ca se grabesc si nu ma pot depasi pe contrasens...
Pe mine ma face sa turbez de fapt termenul de Irelevant... totul e irelevant, daca stam sa gandim nitel...
Cat despre vulgar, sa fim seriosi! Ce, eu am facut o rubrica de Sex in Plex pe TPU, sau ei?
Whooooosssaaaa!
Ioi pai trebuia sa incerci de mult sa vorbesti frumos Mail...suparasi lumea, la ce te-ai fi asteptat?
Alexandra, nu vrei sa ne blocam noi amandoi in tunelul iubirii? Sa vezi ca te relevant pot fi. Poneiule, daca nu ai stapanire asupra ta, slabe sanse sa ai asupra Alexandrei.
N-ai ce sa te intelegi cu adminii.
Siteul asta e bun de trolling si cam atat. Sau daca vrei sa muncesti ca sclavul pentru puncte si fundite, poate asa mai te iarta adminii .
Doamna cine? Care doamnă? Cea care imi sterge postari de genul ăsta? două puncte: http://www.webpagescreenshot.info/img/298784-54201282608PM După ce a luat la cunoștință de postarea mea, a sunat-o repede pe Crista, pentru sfaturi. Efect: lămurire prin e-mail de la Crista, și ștergerea mesajului meu public de pe site, facut la adresa "doamnei";)
Mă oftic pentru faptul că nu mai găsesc datele pentru accesarea e-mail-ului ăla cu poliția. Ne "mai râdeam" și noi oleacă, cu gura în jurul capului :D La câte conturi mi-am făcut în timp...
P.P. Mai sap, poate-mi aduc aminte.
Ah, uitasem. Ca să te baneze "pe viață", trebuie să mai investească ceva din cele 2 mil. de coco, apoi "să mă ardă și pe persoana mea, mâncați-aș", ca să nu te sfătuiesc cum să-i contracarezi Pana acum, nu mi-au dat ocazia sa le rad in nas, vis a vis "bariere puse". Vezi, deja mă amuz teribil
P.P. Dă jos de pe buștean burta aia de urs letargic! Arăți de parcă ești gata să o iei la funduleț
мιнαɛℓα36 întreabă: