| RAY a întrebat:

Doar cine stie stiinta

omul isi alege partenerul /partenera de milioane de ani la fel, in urma evolutiei noastre putem spune ca genetic se transmite preferinte specifice speciei noasre din savana africana?

intrebarea mea e cam dura cei drept de ce exista persoane cu aspect mai diferit daca barbati au ales doar femeile frumoase?
si invers?

acuma legat de fizica, daca toti electroni sunt indentici noi de ce nu suntem?

daca un atom din mine ar fi in alt loc acest lucru este posibil eu de ce nu ma dezintegrez ce tine unit atomii intre ei?

sa raspunda doar cine cunoaste

9 răspunsuri:
| Exilee a răspuns:

In general, NU TOTI ELECTRONII SUNT IDENTICI DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE. Unii se diferentiaza de altii prin miscarea de spin.( unii au miscarea de spin 1/2 etc.).
Si referitor la spusele lui suffarstar, "moleculele au asa numita atractie moleculara" as vrea sa-ti spun despre gazul ideal ( un model teoretic de gaz, al lui MAxwell), si satisface multe conditii, dintre casre una ar fi ca distanta dintre molecule este mult mai mare decat dimensiunea moleculelor, astfel incat NU EXISTA INTERACTIUNI INTRE MOLECULE, ci numai intre molecule si peretii incintei ( ciocnirile intre molecule si peretii incintei, sunt perfect elastice).Ma rog, stiu ca suffrastar s-a referit in general, dar i-am explicat intr-un caz particular.

| RAY explică (pentru Exilee):

Exilon sincer numai raspunde daca nu sti serios

| Exilee a răspuns (pentru RAY):

Era un comentariu la raspuns. La ce-ai dori sa-ti raspund?

| Exilee a răspuns:

La nivelul cel mai
elementar, noi nu suntem o reacţie chimică, ci o sarcină electrică. Fiinţele umane şi
toate fiinţele vii sunt o alcătuire energetică într-un câmp de energie conectat la
fiecare lucru existent în această lume.

| ErrorFound a răspuns:

1. Daca te duci la un trib din Africa femeile si barbatii iti vor spune ca ei isi aleg un partener muncitor, care are grija de familie si stie sa vaneze. Deci, un partener care ii poate asigura traiul celuilalt. Acum, aceste lucruri sunt intrecute de curaj si frumusete.(Curaj la baieti-de-aia incercam mereu sa impresionam). Frumusetea a inlocuit munca datorita faptului ca, pe masura ce ne-am dezvoltat ca specie, am intreprins o pasiune pentru arta. Arta insemnand bucuria privirii, auzului....Se poate compara astfel:
Ai alege pictura unui clasic, sau pictura unui copil de 5 ani? Acelasi lucru>Ai alege o fata de 18 ani, sau o babuta?

2.Fiindca noi inca suntem facuti pe principiul: frumusetea nu conteaza.

Viata a fost la oameni, timp de mii de ani, astfel: daca muncim, mancam. Daca mancam, ne asiguram supravietuirea(deci frumusetea nu conta).
Pe masura ne ne-am dezvoltat ca fiinte rationale si iubitoare de frumos, am inceput sa ne imbunatatim viata prin aspect.

Atomii sunt tinuti uniti intre ei de straturile atomice(ti minte la chimie: 2 electroni pe primul strat, 3 pe al treilea...)Ei bine, acei neutroni, protoni si electroni tin atomii uniti(alatui de gravitatia dezvoltata de nucleu).

Atomii nu pot fi in 2 locuri diferite in acelasi timp. Doar in fizica Cuantica se intampla acest lucru.

| RAY explică (pentru ErrorFound):

Intrebarea vine oare preferintelor acelor femei de acuma milioane sau sute de mii de ani se regasesc in genele fetelor din ziua de azi?

| suffarstar a răspuns:

1.La intrebarea 1. Nu toti barbatii au ales femeile frumoase, in trecut multe femei se cumparau, cine dadea mai mult lua femeia cea mai frumoasa, cei fara bani luau ce ramaneau. Caracterele se transimt dupa legile lui Mendel.
2. Mai multi atomi formeaza molecule. Electronii sunt identici, dar nu si toti atomii.Un atom de H e diferit de un atom de Ca. Moleculele au asa numita atractie moleculara.

| OOOLEOOO a răspuns:

Nu pot sa-ti raspund decat la primele 2 intrebari legate de seductie.Care sunt gresit formulate.

Femela isi alege partenerul in functie de puterea masculului si nu invers!
De ce?
Instinctul de reproducere invata ca doar genele mai puternice pot supravietui, iar masculul cel mai puternic poate oferi protectie, confort, supravietuire si copii puternici.