| RAY a întrebat:

Doar pentru pasionati de filozofie fara raspunsuri religioase, daca viata este un absurd continu, trebuie sa continuam acest absurd si sa ne cream obiective care sunt absurde?

Răspuns Câştigător
| Mosotti a răspuns:

Depinde de obiective, daca te pasioneaza si iti place si iti aduce beneficii acel obiectiv, e pentru placerea ta, nu e absurd.
Uite cum is eu acum ca nu pricep un tutorial de 7 minute de facut ceva in Adobe After Effects si as vrea asta, e un obiectiv care ma bucura de ex, si bucuria mea nu e absurda.
E relativ cu ce inseamna obiectiv absurd sau nu.
Ca viata in sine n-are sens, este cu totul altceva.

10 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Daca ar fi un absurd, atunci. da (mai putin partea aia cu obiective absurde). Pana la urma, care ar fi alternativa? Sa nu traim?

| RAY explică (pentru DoarBogdan):

1,sa te sincuzi, 2 sa crezi intr-un creator si sa te minti mereu,sa accepti absurdul vieti si sa ai mereu obiective,dezvoltarea fizica-cardio-culturism, pshiologica, materiala, sa iti gasesti iubirea, sa calatorresti, sa te bucuri de pasiunile tale

| Mosotti a răspuns:

Eu unu mereu m-am intrebat de ce ne-am nascut daca crapam apoi, pentru ce atata lupta, invatat, sacrificii ca sa ajungem in pamant si poate inainte sa trecem si prin chinuri.
Timp liber putin, majoritatea timpului munca, carte, si? Ptr ce? Asta cu privire la absurdul vietii.

Cu obiectele nu stiu ce sa zic.

| RAY explică (pentru Mosotti):

Obiectivele,sunt somnuros

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

Depinde de obiective, daca te pasioneaza si iti place si iti aduce beneficii acel obiectiv, e pentru placerea ta, nu e absurd.
Uite cum is eu acum ca nu pricep un tutorial de 7 minute de facut ceva in Adobe After Effects si as vrea asta, e un obiectiv care ma bucura de ex, si bucuria mea nu e absurda.
E relativ cu ce inseamna obiectiv absurd sau nu.
Ca viata in sine n-are sens, este cu totul altceva.

| SG1995 a răspuns:

O chestie: "nu trebuie" pentru ca nu ai obligatia de a trai, ai dreptul de a trait.

| Alverto a răspuns:

Obiecte? Sau ai vrut să scrii obiective?
Știi, ne este dat să nu avem răspunsuri la unele întrebări de genul, de ex ce este viața, despre primii oameni etc

| RAY explică (pentru Alverto):

Omule ai facut spam aiurea pentru puncte

| Alverto a răspuns (pentru RAY):

Care spam?

| troleibuz a răspuns:

Ce altceva e de facut?

| RAY explică (pentru troleibuz):

Sa accepti absurdul vieti si sa ai mereu obiective, dezvoltarea fizica-cardio-culturism, pshiologica, materiala, sa iti gasesti iubirea, sa calatorresti, sa te bucuri de pasiunile tale

Întrebări similare