Nu e nevoie ca Isus sa mai vina odata pe pamant ca sa-L rastigneasca.Nu e de-ajuns ca-i bat cuie-n palme, il scuipa si il denigreaza prin vorbele urate si pline de rautate la adresa Lui? De fiecare data cand un ateu afirma ca NU exista Isus si Dumnezeu, il rastignesc iar si iar si iar...la nesfarsit!
sa-nteleg ca aia 4 miliarde de oameni de planeta care nu auzit de Isus intra in lista ta de batjocoritori, rastignitori, etc...cine te crezi ca sa judeci niste oameni p care nu-i cunosti. tu rastignesti constiinta oamenilor si modul pertinent de a intreba simplu DE CE? esti capabila sa-ti asumi crimele care s-au comis in "numele domnului"? esti capabila sa tu sa vezi ce e in sufletele rudelor alora care s-au sinucis fiindca asa le-a poruncit guru, care era, clar, trimisul domnului? cine sunteti voi sa ne judecati pe cei ce nu intelegem ce s-a intamplat q un frate absolut normal, care a 2-a zi pierde orice legatura q familia din cauza a nu stiu ce biserica... drept cine va credeti?
Se vede ca ne trebuie o zguduitura puternica ca sa se trezeasca unii, dar nici dupa aia cred ca nu s-ar trezi lumea care E IN MIZERIE.Lumea traieste in mizerie si nu vrea sa iasa din ea. Eu nu cred ca un om care nu a experimentat si nu a auzit pareri pro si contra si le-a analizat este corect sa vina si sa spuna BAI IISUS HRISTOS NU E FIUL LUI DUMNEZEU, treziti-va, nu stiu ce etc.Inainte sa scoateti aberatii si atacuri, aceste atacuri banale citit Biblia, sunt pe internet o gramada de explicatii religioase, o multime de documentare pro PUTERE SUPERIOARA(DUMNEZEU) apoi veniti experimentati sa va spuneti parerile. E ca si cum as spune nu a fost nici un cutremur in seara asta sau nu a fost de 5, 3 grade cutremurul.ROMANIA TREZESTE-TE!
In primul rand se scrie Iisus.ci nu Isus.peseme ca faci parte din vreo secta ceva.Si daca va veni a doua oara? Pai daca nu exista, logic nu ar avea cine sa vina nu? Si daca printr-o "minune" ar venii, crezi ca ar avea efect coroana de spini? ori va fi rastignit? Sunt metode mai moderne de a scoate adevarul din cineva. Dar nu e cazul la el, pentru ca nu exista.
DAMBILUSCA, am senzatzia ca unii dintre noi confunda viata reala cu cea virtuala, nu deschide subiectul daca nu stapanesti situatia sau daca habar nu ai ce se intampla pe lumea asta! care atei? ce atei? despre ce vorbesti? batii campii doar de dragul de a deschide un subiect incredibil de penibil si frustrant pentru religiosi sau coaliti.sunt discutii intre crestinii ortodoxi si penticostali.NU sunt discutii intre atei si penticostali.NU am vazut pana acum discutii intre catolici si ortodoxi, nici una. nu ai ai sa vezi discutii intre atei si crestini ortodoxi si catolici, nici una. ce dumnezeu, faci confuzie.sunt doua tabere crestinii si penticostalii(pocaitii.)ai habar ce cult este si cu ce se mananca? HA? TU NU, EU DA! sau si tu iar eu nu stiu.cat despre acoliti, va intreb si eu asa ceva in prostia mea...ati fi de acord in conditia de crestin ortodox sau catolic sa platiti congregatiei(bisericii)decima? pai daca nu sunteti de acord sa ii platiti popii shpaga de boboteaza cand vine cu botezu ati fi de acord cu decima? sa va fie rusine."si eu vreau sa fiu pocaita", FA-TE, crezi ca te impiedica cineva? sau ne ameninti? AI! ne ameninti."eu l-am vazut pe dumnezeu"-nu mai spune, i-ai facut o poza sa o arati la toata lumea? lucrurile aste stau in suflet, nu se scriu si nici nu se impartasesc, fac parte din sufletul fiecaruia.ne dam in barci, tipic romanesc.inainte de a deschide gura aveteti grija ce spune-ti PUMPINK, patetici? nu mai spune la cine te referi? eu am trecut printr-o drama si inca mai trec datorita cultelor si se trezeste unu sa faca pe desteptu? si culmea este ca majoritatea nici nu au habar despre religie si istorie, dar isi dau cu presupusu.Romanie trezeste-te ca e jale, tinerii in loc sa te ridice te infunda si mai rau.treziti-va fratilor, lasa-ti balivernele si nu ma ashteptati ajutorul domnului.folositi prea des numele domnului, prea multe texte inapte de a merita macar o data cuvantul domnului. daca tot crede, ti atat in el- macar nu il mai umiliti folosind numele in van!
Carla nu ai tu dreptul sa propui sa i se stearga posturile.De ce sa i se stearga? Ca spune un adevar? Va supara adevarul? Atata timp cat traiti in mizerie, o mai si folositi asupra noastra. Daca nu va convine intrebarile despre religie atunci faceti-va un forum de atei sau un grup si discutati acolo dar nu ne mai iritati.
Joy, esti sincera, dar si prostia in general e sincera.
carla bine punctat.
ALYNHoliavo14, iar faci afirmatii pe care nu te poti baza. Viata reala e dura. Viata in general e plina de mizerii, nu mizeriile pe care le spui tu acolo. Daca nu esti puternic viata da cu tine de pamanat una doua.