| eeeeeeeeee a întrebat:

Dragilor, am intrat pana la urma in posesia evangheliei dupa satana de patrick graham.acum intrebare pentru cei care au citit-o deja:care este impresia voastra?

14 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu vreau s-o citesc
am citit pana acum numa biblia ortodoxa si am inceput coranul si m-ar ineresa s-o citesc si pe asta, o gasesc oare pe netbig grin

| eeeeeeeeee explică:

Eu nu am gasit-o, la fel si cei pe care i-am mai intrebat.eu o am de aseara si abia am inceput-o.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-ne si noua despre ce este vorba, probabil n-ai sa gasesti pe nimeni care a citit-o, ar fi interesant daca ne-ai spune.

| eeeeeeeeee explică:

Am vrut sa spun ca nu am gasit-o pe net. o am reala, nu virtuala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este si mai bine, ne povestesti? care-i diferenta, prin comparatie cu evangheliile obisnuite, este SF? belestrictica sau cu date bine studiate?

| eeeeeeeeee explică:

Cum am mai spus, abia am inceput-o, deci nu prea am ce povesti.totusi as fi vrut sa aflu niste pareri.este un roman, alino.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si cum e?

| Demise a răspuns:

De ce te intereseaza de ea?

| eeeeeeeeee explică:

Nu am citit decat 60 de pagini, dar ce pot spune pana acum e "wow"! noroc ca eu sunt mai tare se inger! dar cine m-a intrebat cum e?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu te-am intrebat, am crezut ca-i ceva interesant, fictiunile nu ma intereseaza.Credeam ca s-a mai descoperit ceva.

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

E fictiune? :-o mama si eu care credeam ca e ceva tocmai descoperit si ca o sa fie interesanta... dar daca e fictiune deja nu mai sunt asa de interesata rolling eyes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti departe inca de adevaratul mesaj...

| lplostonyou a răspuns:

Nu te supi acum pe mine dar presupun ca esti o fire credincioasa, crestina si cu frica de Dumnezeu, atunci nu-mi pot explica cum de poti citi asa o carte care presupun ca e in contradictie cu Biblia si cu tot ce e legat de Dumnezeu.

| eeeeeeeeee explică:

Stilla vergin, credincioasa? cu frica de dumnezeu? no way! dar exista o logica in raspunsul tau, numai ca nu reusesc eu sa o vad.