Nu exista drumuri fara hopuri! Nu in Romania! Macar o gropita in asfalt, ceva...ca sa nu zic surparea totala
Oricum, in lumea asta mare, exista oameni care au intalnit implinirea totala si nu au intampinat niciodata hopuri, au avut un drum lin! Exista! De obicei sunt acei oameni nascuti in lux ce au avut totul de-a gata, sunt printi si printese sau sunt oameni simpli si sanatosi, care au intalnit iubirea si nu au privit lipsa banului ca pe un hop! Deci, depinde din ce unghi privesti acel drum si cum gandesti sa-l parcurgi!
Personal intalnesc hopuri, insa le ocolesc alegand drumul drept. Nu cred sa duca spre pierzanie!
Deoarece fara hopuri nu castigi experienta.
Cand nu ai hopuri treci fara probleme, dar nu inveti nimic si atunci cand vei da de un singur hop, cazi si nu mai poti sa iesi.
Un drum cu multe hopuri are ca rezultat un om cu multa experienta de viata care este pregatit pentru orice hop cat de mare ar fi el, ar putea sa treaca peste el cu usurinta pe cand cel care a ales drumul fara hopuri nu trece nici de unul singur.
Deoarece hopurile sunt treziri la realitate. Ne arata cu adevarat cine sunt cei din jur, si de ce sunt in stare. Un drum fara hopuri e ca si cum noi nu am avea contiinta. Nu am vedea ce e in jurul nostru. Iar atunci cand tu nu vezi ce te inconjoara, dar esti afectat de asta, te indrepti sigur spre pierzanie. Trebuie sa dam in cate o groapa, pentru a ne trezi, pentru a ne modifica o decizie care uneori poate fi gresita, pentru a vedea ca cineva poate are nevoie de ajutorul nostru. Pur si simplu pentru e empatiza
OmuFoarfeca întreabă:
Gigi777 întreabă: