Sa nu iei in desert Numele Domnului Dumnezeului tau; caci Domnul nu va lasa nepedepsit pe cel ce va lua in desert Numele Lui. (Exod.20:7)
Dimpotriva: daca ii este foame vrajmasului tau, da-i sa manance; daca-i este sete, da-i sa bea; caci daca vei face astfel, vei ingramadi carbuni aprinsi pe capul lui." (Rom.12:20)
Totusi cpoii femeii acea sunt sunt facuti din pcat, fiind facuti din pacat trtebuie sa indure si chiar sa mora.Dar acei copii omorati de Dumnezeupot ajunge in rai daca il vor iubi pe El.
Preacurvie , mai auzisem si extravirgin prin reclame .Ce e cu voi oameni buni?
Exod 20,, Eu Domnul Dumnezeul tau sunt un Dumnezeu gelos, care pedepsesc nelegiuirea parintilor in copii pana la al treilea si la patrulea neam al celor ce ma urasc si ma indur pana la al miilea neam de cei ce ma iubesc si pazesc poruncile mele.,, Dumnezeu ii da timp sa se pocaiasca de faptele ei.Si David a pacatuit dar s-a cait de pacatele sale, Dumnezeu l-a iertat dar el a suportat consecintele pacatului.Si daca s-a pocait de pacatul sau, si copilul si el sunt mantuiti. Dumnezeu are in vedere vesnicia, nu neaparat fericirea aici pe pamant care este trecatoare.
Cu alte cuvinte, o usuratica le-a tras teapa autorilor si asta i-a influentat in perioada de creatie .
Apocalipsa este o carte profetica. Apocalipsa cere o examinare mai profunda.Trebuie sa inveti sa faci diferenta intre:scrierea literala,scrierea metaforica,scrierea profetica, scrierea istorica, pildele si minunile bibliei.
Cei mai multi cercetatori biblici considera mesajul catre cele 7 biserici din apocalipsa perioade de timp.Sa nu uitam un lucru! La Dumnezeu cele trei dimensiuni ale timpului:trecut,prezent si viitor sunt cunoscute,asta ne duce cu gandul ca Dumnezeu cunoscand viitorul a scris dinainte ce se va intampla,fara a interveni in desfasurarea evenimentelor,Dumnezeu nu influenteaza viata nimanui cu forta,El intervine doar acolo unde este solicitat.
Pentru o intelegere corecta recomand un studiu biblic,facut de oameni cu harul Lui Dumnezeu, Intrebarile puse pe fuga au rol de a deforma cuvantul Lui Dumnezeu, pacat ca intr-o tara care se pretinde crestina ne purtam ca niste pagani.
Pentru ca prosti care au scris biblia nu sau uitat atent la detalii inainte sa-o tipareasca
Parerea mea e ca d-zeu o ia in gura(scuze de expresie)...dar ba zice un lucrcu si face altu...deci.concluzia o tregeti voi
Nu draguta, copiii trag pacatele parintilor pana la al patrulea neam, asta scrie si in cartile legate de Spovedanie, nu numai in Biblie, la care se aduga cele facute in nume propriu. Sa intretii relatii sexuale pe banda rulanta si cu barbati insurati nu prea e bine, de regula lucrurile aste nu se fac cu iubire in inima, de aceea nu este sanatos spiritual.
"Preacurvia" inseamna ca avea relatii ca barbati casatoriti, ceea ce sa fim seriosi, nu prea e frumos si ca de asemenea ii ispitea sa aiba relatii cu ea, ceea ce iarasi nu e ok.
Dar tu esti liber sa intelegi ce te taie capul, eu doar am zis ce am inteles de aici.
Ba care naiba da stupid intr-una? Vrei sa ne pizdim? De unde tupeu' asta ma?
Chiar daca platesti pacatele anteriorilor tai, descurcandu-te onorabil esti rasplatit prin harisma, ceea ce intrece orice cunoastere.
„Preacurvie , mai auzisem si extravirgin prin reclame rolling on the floor.Ce e cu voi oameni buni?"
A intalnit geniul blondin un arhaism si acum rade.Aţu faci de ras ateii si pe tine insăţi