Statistoc sunt mai multe zone ok si poate prin "coplesire" se vor rezolva si celalte. poate fi o solitie
De reparat nu mai putem repara,cel puțin speciile pe care le-am ras de pe fața pământului, sau cele modificate genetic, sau intervenția omului în agricultură, la fel modificând genetic și producerea de hibrizi, toate astea nu vor mai putea reveni vreodată la starea lor inițială.Tot ce putem face este să ne oprim din lăcomie până nu este prea târziu.Mult nu o mai ducem dacă mai continuăm așa.
Da se pot repara. Mai avem până la punctul când nu ar mai fi întoarcere și din fericire sunt multe proiecte internaționale pentru reducerea emisiilor de carbon și reîmpădurire. UE dorește să devină continent lipsit de combustibili fosili până în 2050(din păcate România și Polonia îi cam stau în cale în planul ăsta, dar să sperăm că ne vor pune la punct), SUA, Rusia, China, chiar și Brazilia și multe alte puteri mari au planuri să reducă emisiile(Australia e cam cel mai mare obstacol, dar din fericire sunt o grămadă de proteste pe tema asta). Mai avem și câțiva miliardari ca Jeff Bezzos și Bill Gates care vor să ne ajute să reparăm problema asta, deci din fericire, situație nu e chiar lipsită de speranță.
Deși am distrus, ca și omenire, foarte foarte mult din ceea ce avem sau aveam, cred că schimbarea se poate produce. Unica problemă e că mult prea puțini oameni încearcă să schimbe ceva în lumea asta, autoritățile din toată lumea nu acționează întrucât sunt obsedați de alte probleme (unele care nu ar trebui să fie mai importante decât schimbările climatice) în loc să impună anumite norme, să se recicleze, etc.
Într-o lume precum aceasta, eu consider că dacă îți dorești cu adevărat să schimbi ceva, o poți face, începutul e mai greu. Exact la fel este și în cazul de față...
iTakeshi2 întreabă: