anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dupa cum ar spune poetul, "Cine vine cu mine?".

https://www.youtube.com/watch?v=z9pD_UK6vGU

Presupunand ca ar exista o astfel de pastila, ati alege constient sa va indobitociti? Cei pe care i-am anuntat pana acum ca sunt cretini se pot abtine sa raspunda. Chiar daca ei nu cred ca sunt prosti, sunt, pentru ca eu nu ma insel!

24 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

laughing Mi-e că nu mai am de unde să-l mai tai.

| anonim_4396 explică (pentru NOname):

laughing Neah, esti in siguranta! Dar stim p-aici cativa la care pastilele acelea nu ar avea niciun efect...

| Drolja a răspuns:

Pe mine m-ar interesa numărul de telefon a lui nenea. Eventual să-mi faci lipeala cumva...

| Drolja a răspuns:

Uite un om cu o imagine corectă despre sine şi cu o atitudine pe măsură! Bravo!
ai putea s-o înveţi şi pe Tutădetot

| sofisis a răspuns:

Nu pot sa vad link-ul dar de principiu nu.
Nu aunt mare fana a prostiei si dobitoceniei asa ca nu as alege constient sa ma indobitocesc (mama cat a trebuit sa ma concentrez sa scriu corect cuvantul asta )
laughing)

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Cine vrea sa fie mai dobitoc, sa faca o lobotomie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Uneori da, as alege constient sa ma indobitocesc. Dobitocii au "noroc", dobitocilor nu le pasa de nimic. In schimbo persoana inteleapta sufera mai mult ca una dobitoaca. Vorba aia "Daca eram un pic mai prost eram mai fericit.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Si eu vad ignoranta ca pe o binecuvantare.

| Drolja a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu nu pricep de ce tu îţi faci griji. Eşti foarte bine, din punctul meu de vedere, poţi lua doar un tic-tac!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am sa! Cand il voi face rost, ca si eu il caut.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am intrat numai ca sa vad cat de inteligente sunt postarile de la intrebarea asta.

Ar fi fost culmea sa nu fie inteligente! Aici se afla numai elitisti. Si eu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Din punctul tau de vedere. Si cui ii pasa punctul tau de vedere?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

laughing
Te-au de-suspendat bre?

| Drolja a răspuns (pentru anonim_4396):

Şi şi-au cerut şi scuze. Dar nu e nimic, eu sunt înţelegătoare, i-am iertat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am ficatul bolnav si metabolizarea s-ar face lent sau deloc.Ma intreb(pentru ca pot face asta-am cativa axoni activi-atunci cand neuronii mor,axonii le preiau functiile, insa mai mult se prefac), daca as putea lua acea pastila, ce ar aduce nou? Cunosc senzatia, stiu cum este sa fii cretin.As vrea sa fiu altceva decat ceea ce sunt deja!

Cu totii vrem sa fim altceva decat suntem deja, e de bun simt. Bine, prostii nu se pun, astia sunt multumiti tot timpul de ei insisi...

Ia si tu un Extasy. Nu iti va schimba personalitatea sau inteligenta dar nici nu-ti vei mai dori sa fii altceva. Cel putin pana a doua zi... Sa-ti iei si un set de gume ca sa nu-ti ramana manidibula inclestata. Stiu toate lucrurile astea pentru ca citesc foarte mult!

Ce a patit ficatul tau, esti betivanca? Betivancele sunt oamenii mei preferati!

Cu asta,iar ajungem la tampla,os temporal,spasme,levier, fela.tie, imersiune.
Da, imi place sa ma scufund in votca, laptele imi irita pielea.Doar ca aceasta placere are repercusiuni asupra ficatului.Stii tu, pielea absoarbe...

Orice poveste buna incepe cu un tip de drog si se termina cu o fe-la-ti-e. E mersul lucrurilor in natura.

Am auzit de treaba asta dar nu stiam ca tot ficatul este cel care prelucreaza alcoolul absorbit prin piele, am crezut ca rolul lui este sa aiba grija de lucrurie pe care le mancam, gen alimente sau spermatozoizi. Si chiar cand ma gandeam sa inventez supozitoarele cu alcool... Ai spulberat un vis, imi luam si eu BMW!

Ai incercat cu mai multe tipuri de lapte, macar?

Incep sa depind de tine. Iarasi mi-ai dezghetat mintea. Spuneam ca am probleme cu ficatul, ficatul metabolizeaza ceea ce ingeram, gen alimente, spermatozoizi, ai zis tu.Asadar,avand in vedere ca lichidul seminal contine in mare parte enzime(necesare procesului de metaboliare), nu vad de ce nu as consuma zilnic cate o lingurita.Plus ca mi-as intari si sistemul imunitar.

Exist ca sa ajut! Ai sa-mi dai o bere.

| alGaddafi a răspuns:

De ce ar fi nevoie de o astfel de pastila mai ales ca e si aleatorie folosirea ei?
Sunt tehnici mai bune de indobitocire si pe care majoritatea nici nu le realizeaza. Vrei exemple? Le gasesti la orice pas plus ca oamenii se simt bine in aceasta conditie.

| anonim_4396 explică (pentru alGaddafi):

Da, oamenii pot fi manipulati prin diferite cai. Dar o persoana inteligenta nu poate fi indobitocita peste noapte prin astfel de cai. In plus, o persoana inteligenta va fi mult mai greu de manipulat decat un cretin. Si cam asta era ideea filmuletului, optiunea oamenilor inteligenti de a deveni cretini, aproape instantaneu.