| lovitddefulger a întrebat:

Dupa cum bine stiti,sau nu,din 2013, actul sexual intretinut la comun acord de doua persoane cu varsta legala,intre care exista gradul de rudenie unu, nu va mai fi considerat o infractiune. Intrebarea mea este..Credeti ca schimbarea acestei legi reprezinta un pas inainte,sau un pas inapoi? Cum priviti voi acest lucru? Ca fiind bun,sau rau? In principiu care este parerea voastra despre acceptarea incestului ca un lucru normal,si ce va face sa ganditi in felul respectiv? Stiu ca pentru unii incestul este un subiect tabu, insa din 2013 va deveni o normalitate reala si implicit,posibil,unora le va afecta perceptia, sau chiar viata.Deci ce parere aveti?

39 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Sint de acord cu incestul cu maxima protectie.Ma gindesc doar ca sintem animale si, ca orice animal, dpdv sexual, prima data nu-i descoperim decit pe cei din preajma noastra.Nu mi s-a intimplat dar cunosc cazuri carora li s-a intimplat.

| lovitddefulger explică:

Multumesc pentru raspunsuri.
As fi vrut sa dau o funda,insa,pentru mine,subiectul fiind unul destul de serios,nu inclin sa cred ca am primit un raspuns,care sa-mi raspunda la unele intrebari,pe care mi le-am pus.
Deci doar multumiri.
Cu toate ca mai mult v-ati contrat(unii dintre voi),iar altii ar fi trebuit sa raspunda doar cu creierul odihnit,unele raspunsuri primite,puncteaza unele chestii cu care cad la comun acord...
Imi pare aberant ca statul sa se bage in viata intima a unor oameni adulti.
Sterilizarea nu este o solutie(in cazul celor cu risc mare sa produca copii cu anomalii),deoarece, aceasta solutie, ar creea imediat si implicit o punte sociala, ceea ce ar incalca drepturile omului.
Sunt de acord cu faptul ca ar fi un pas inainte, insa nu pentru marea majoritate.Doar pentru cei cu experienta si inteligenta sociala,care pot gandi lucrurile la rece,sunt stapani pe ei insusi,au ajuns la un nivel ridicat de autocunoastere, si nu in ultimul rand, maturitatea emotionala joaca un rol important, plus inteligenta.
Posibil ca legalizarea incestului ar reprezenta o faradelege, insa nici in starea ei actuala nu reprezinta o indreptatire.Mai degraba o solutie de compromis.
Referitor la partea morala..suntem fiinte care evolueaza.Nici nu vreau sa gandesc problema din punct de vedere religios.Imi pare ridicol sa spui ca incestul este imoral(strict din punct de vedere religios),cand,intr-un caz dat,acesta aduce foloase amanadurora(celor implicati in respectiva relatie). Adica nu vad nimic rau cand obtii ceva pozitiv,fara urmari negative.
In functie de cum evoluam,(cine stie,poate sa o luam in jos,cel putin asa se preconizeaza), cum ca viitorul apropiat va creea diferente mult mai mari intre clasele sociale, clasa de mijloc disparand total, cred ca in randul celor saraci, incestul nu va aduce nimic bun.Cred ca asa va fi intotdeauna,pana la urma e o chestie de alegeri, si de compromisuri, iar de unele legi, care cauta dreptatea, nu cred ca se va bucura toata lumea.

| BogdaneluluI a răspuns:

Olanda -incestul, prostitutia, drogurile usoare... toate sunt legale.
Nu ai precizat in ce tara se va petrece asta si unde ai vazut tu ca incestul va deveni legal in 2013?

| KaterinkaBoy a răspuns:

Daca intr-adevar legea asta chiar este reala si se doreste implementarea ei, cel ce a propus-o si cei ce vor vota pro ar trebui ucisi imediat in cel mai rapid mod cu putinta.Este o ofensa adusa valorilor traditionale ale familiei.Parafrazand un mare om-" Vorbinm aici despre tragedia bunului simt, a moralei şi a normalitatii in general."

| Narfundo a răspuns:

Hm. Ma mir cum de nu stiai raspunsul inca.Iti voi da un document legat de mai marii" lumii.Sa ii vezi pe ei cum se casatoresc intre ei {la copii ma refer} ca sa se pastreze averea in familie.Bine inteles ca se va da intr-un final aceasta lege.Homosexualii se vor casatorii intre ei, satanistii vor exista la fel ca si crestinii fara nici un fel de rusine, etc.
Poftim s-ar putea sa prinzi mai multe lucruri interesante de aici, ca sa vezi cata nenorocire exista in lumea asta.Din pacate nu iti pot trimite linku.Scrie Iluminaty pe google filmhdwinking

Răspuns utilizator avertizat
| lovitddefulger explică (pentru KaterinkaBoy):

Cu mare intarziere iti spun ca esti deplasat prin ceea ce afirmi.
Traditia in treaba ei, dar aici e vorba de evolutie. Unde este libertatea daca s-ar actiona in consecinta?

| KaterinkaBoy a răspuns (pentru lovitddefulger):

Unde-i prea multa libertate se ajunge la haos.Si libertatea trebuie sa fie una morala daca pot sa ma exprim asa.Cat de normal ti se pare sa intretii relatii sexuale cu propria mama sau sora? Si daca asa actioneaza evolutia in civilizatia noastra atunci Apocalipsa nu mi se mai pare un lucru atat ingrozitor.Te apreciez pentru libertatea gandirii deschiderea fata de viitor insa in opinia mea asa ceva ar fi extrem de degradant din multe puncte de vedere.

Întrebări similare