| Mădă0611 a întrebat:

Dupa cum prea bine stiti (glumesc, unii habar n-aveti), schimbam atomi tot timpul, astfel se face ca atomii mei (cei care ma compun acum) au fost ai tai candva, si invers, daca nu, sigur si ai mei si ai tai au fost candva ai unui singur organism. Gandind bine informatia asta, se ajunge la concluzia ca tot ce exista, universul, e un singur organism, si el e singur. Ce sentimente va trezeste ideea?

Răspuns Câştigător
| Simpatic a răspuns:

Sentimentul ca bati campii

32 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Asa este, niciun sentiment. Totul este si va fi mereu ok.
Asta este tristul si oarecum fericitul adevar ^^

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ha ha ha, ce deșteaptă ești tu și ce proști suntem noi, noi habar n-avem.
Dacă ar fi cum spuneți dumneata, ce ne facem cu reacțiile chimice care ar trebui să se întâmple? Atomii ăștia nu formează și ei niște molecule și substanțe? Ce facem aici, am un NH3 și îmi pleacă N-ul și fac scurtcircuit laughing Iar ca atomii să se schimbe e nevoie de electroni primiți sau donați, lucru care nu se face așa alandala.
Deci, spre tristețea ta, atomii mei sunt ai mei. Împarte cu altcineva!

| Mădă0611 explică (pentru Simpatic):

Deloc surprinzator raspunsul.

| Mădă0611 explică (pentru anonim_4396):

Vezi ca ti-au plecat cativa, cand ai respirat. confused Si apropo, apa pe care o bei e pișu de dinozaur.

| Catrice a răspuns (pentru anonim_4396):

Vezi ca mare parte ești H2O, faci scurt circuit si dacă îți pierzi o molecula (sau un atom) și după da cu virgula la Sediul Nominal Centralhee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Catrice):

Daca respir pierd oxigenul si imi dispare toata apa din organism ca nu mai e O in H2O :O

| Catrice a răspuns (pentru anonim_4396):

Îți modifici atomii pe care ii preiei din jur, treci pe fotosinteza și îl recuperezi

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Este interesantă ideea ta. De ce nu continui cu ea?

| Alina225 a răspuns:

Mindblowing.

| Mădă0611 explică (pentru sadrian46):

E greu de inteles si atat. Asta e singuratatea absoluta, cine ar accepta o astfel de idee?

| abiregeleromaniei a răspuns:

Si creierul isi schimba atomii. problema e ca la tine au plecat atomii vechi dar n-au venit altii noi si ai ramas cu un mare gol in cap

| Cybele a răspuns:

Cu alte cuvinte: Nimic nu dispare, totul se transforma.
E adevarat ca atomii ce ma compun acum au compus inainte alte obiecte sau organisme. Si dupa ce voi muri atomii mei se vor gasi in alte obiecte sau vietati.
Ce sentimente imi trezeste ideea asta? Nu stiu exact. Pentru mine e doar un adevar, un fapt.
Tie ce sentimente iti trezeste?

| Mădă0611 explică (pentru Cybele):

Ideea ca esti singur, singur. Esti universul intreg, si esti singur. Pentru mine ideea continua, si cand am ajuns la final, am devenit nihilista, pe loc. Au inceput sa imi tiuie urechile.

| Mădă0611 explică (pentru abiregeleromaniei):

Ai nume de manelist, specie inferioara. Du-te canta la alta masa!

| abiregeleromaniei a răspuns (pentru Mădă0611):

Inca o dovada la faptul ca pe tine te-a crescut cainele din gradina, nu parintii. vezi cum vorbesti cațea

| Anuket a răspuns (pentru Mădă0611):

Așa nu vei ajunge prea departe. Contează și cu cine vorbești, dar după exprimări doar vrei să te dai mare iar nu asta te face mai inteligent.

Compliment, dar nivelul tau de inteligenta e mult prea scazut. N-ai treaba pe la alta categorie, gen dragoste si sex?

| Mădă0611 explică (pentru Anuket):

Treaba e simpla. Se pune o intrebare. O vezi, n-o pricepi, treci la urmatoarea, nu te bagi in seama pentru puncte sau nu stiu ce.

| abiregeleromaniei a răspuns (pentru Mădă0611):

Degeaba faci pe desteapta ca tot impresia de taranca venita de printr-un sat uitat de lume lasi ca prima impresie.

Vai, saracu, are el impresii. Ce, numai la sat sunt gradini, rauri si ciobani? E plin Bucurestiul de ciobani. Tu cel mai probabil esti copil de cioban, de la sat sau oras, nu conteaza.

| Mădă0611 explică:

Ce expresii ai. laughing) Asta se intampla cand toti oligofrenii au acces la internet. wave

| Anuket a răspuns (pentru Mădă0611):

Ce puncte? Ca să fac ce cu ele? Nimic, îți zic eu. Nu suntem pe brainly. Aflii și tu o chestie și te crezi Zeus, ei bine află că sunt o mulțime de persoane mult mai inteligente decât tine, dar își folosesc inteligența, nu caută scandal.

| sabin89 a răspuns:

Dacă schimbăm atomi tot timpul, s-ar putea ridica o întrebare: Mai sunt eu acelaşi cu cel care am fost în copilărie?

Răspuns utilizator avertizat
| Inferno a răspuns:

Sunt putin stupefiat de profunzimea concluziei. Te pomenesti ca ai cativa atomi razleti de la insusi Carl Sagan.
Nu ma indoiesc ca te incearca "efectul vederii de ansambul", dar modul in care ai formulat postarea este cel putin simpatic.

"e un singur organism, si el e singur" happy

Gasesc mai interesant subiectul propus de Sabin89. Ar fi o discutie mai productiva comparativ cu zadarnica incercare de a descrie inefabilul sentiment al nimicniciei.

| Mădă0611 explică (pentru Inferno):

E un joc de cuvinte care imi place mult "daca tot ce exista e un singur organism, acel organism e singur". Asta e concluzia. Atomii lui Sagan nu erau ai lui de fapt. Analizeaza, hai ca poti!

| Mădă0611 explică (pentru sabin89):

Neuronii nu se schimba, din cate stiu, corpul da. Chiar era o gluma "daca nu ai vazut o persoana 7 ani (parca), poti sa n-o saluti, ca atomii corpului ei s-au schimbat si e alta persoana".

| Inferno a răspuns (pentru Mădă0611):

"Neuronii nu se schimba, din cate stiu, corpul da. "

Mai mor si ei din cand in cand. Iar altii se nasc. Desi nu prin diviziune celulara.

| Inferno a răspuns (pentru Mădă0611):

Pana la urma ai face sau nu schimb de atomi cu un manelist, ca inca nu am inteles.

| Mădă0611 explică (pentru Inferno):

Atomii sunt atomi, faci schimb si cu un caca. Ce frumoase si gustoase sunt fructele si legumele care au primit ingrasamant de la animale, atat de bune incat gasesti la supermarket "gunoi de grajd". Crezi ca n-ai atomi de la manelisti? devil