Asa este, niciun sentiment. Totul este si va fi mereu ok.
Asta este tristul si oarecum fericitul adevar ^^
Ha ha ha, ce deșteaptă ești tu și ce proști suntem noi, noi habar n-avem.
Dacă ar fi cum spuneți dumneata, ce ne facem cu reacțiile chimice care ar trebui să se întâmple? Atomii ăștia nu formează și ei niște molecule și substanțe? Ce facem aici, am un NH3 și îmi pleacă N-ul și fac scurtcircuit Iar ca atomii să se schimbe e nevoie de electroni primiți sau donați, lucru care nu se face așa alandala.
Deci, spre tristețea ta, atomii mei sunt ai mei. Împarte cu altcineva!
Vezi ca ti-au plecat cativa, cand ai respirat. Si apropo, apa pe care o bei e pișu de dinozaur.
Vezi ca mare parte ești H2O, faci scurt circuit si dacă îți pierzi o molecula (sau un atom) și după da cu virgula la Sediul Nominal Central
Daca respir pierd oxigenul si imi dispare toata apa din organism ca nu mai e O in H2O :O
Îți modifici atomii pe care ii preiei din jur, treci pe fotosinteza și îl recuperezi
Si creierul isi schimba atomii. problema e ca la tine au plecat atomii vechi dar n-au venit altii noi si ai ramas cu un mare gol in cap
Cu alte cuvinte: Nimic nu dispare, totul se transforma.
E adevarat ca atomii ce ma compun acum au compus inainte alte obiecte sau organisme. Si dupa ce voi muri atomii mei se vor gasi in alte obiecte sau vietati.
Ce sentimente imi trezeste ideea asta? Nu stiu exact. Pentru mine e doar un adevar, un fapt.
Tie ce sentimente iti trezeste?
Ai nume de manelist, specie inferioara. Du-te canta la alta masa!
Inca o dovada la faptul ca pe tine te-a crescut cainele din gradina, nu parintii. vezi cum vorbesti cațea
Compliment, dar nivelul tau de inteligenta e mult prea scazut. N-ai treaba pe la alta categorie, gen dragoste si sex?
Degeaba faci pe desteapta ca tot impresia de taranca venita de printr-un sat uitat de lume lasi ca prima impresie.
Vai, saracu, are el impresii. Ce, numai la sat sunt gradini, rauri si ciobani? E plin Bucurestiul de ciobani. Tu cel mai probabil esti copil de cioban, de la sat sau oras, nu conteaza.
Dacă schimbăm atomi tot timpul, s-ar putea ridica o întrebare: Mai sunt eu acelaşi cu cel care am fost în copilărie?
Sunt putin stupefiat de profunzimea concluziei. Te pomenesti ca ai cativa atomi razleti de la insusi Carl Sagan.
Nu ma indoiesc ca te incearca "efectul vederii de ansambul", dar modul in care ai formulat postarea este cel putin simpatic.
"e un singur organism, si el e singur"
Gasesc mai interesant subiectul propus de Sabin89. Ar fi o discutie mai productiva comparativ cu zadarnica incercare de a descrie inefabilul sentiment al nimicniciei.