"Meditatia incepe acolo unde mentalul inceteaza sa mai existe". Actiunea este starea de non minte si foarte multi oameni cauta starea asta chiar fara a-si da seama.De asta se spune ca intr-un sport de full contact daca te gindesti la rezultatul luptei indeferent cum il vezi de inainte, vei pierde in mod sigur.
Rezultatul. Pentru că mă apuc să fac "ceva" atunci cand vreau acel "ceva". Altfel, este cooperativa "munca în zadar".
Nici unul. Important e rezultatul in sine, nu rezultatul dorit si nici actiunea din care reiese rezultatul.
Ce fac.Restul e caterinca.In functie de ce fac variaza rezultatul,daca ma gandesc doar la ce o sa iasa intr-un final, iese terci. Daca stau si ma concentrez pe situatia de fata e mult mai usor si practic.E ca si faza cu viitorul, prezentul si trecutul.Important e azi, nu conteaza maine ce o sa iasa.
Pai fiecare actiune a noastra este motivata de un anumit principiu, avand ca scop realizarea unui lucru.Cu alte cuvinte tot ceea ce facem este pentru a ajunge la un punct anume, la un rezultat, deci raspunsul meu este rezultatul care vreau sa il obtin.
Eu cred ca mai important este rezultatul pe care doriţi să-l obţineţi prin ceea ce facem.
alexandruanghel întreabă:
DiDi întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Doarunaltutilizator întreabă: