| NoGames a întrebat:

După părerea voastră sinuciderea este lașitate sau curaj?

Răspuns Câştigător
| FucktheSystem a răspuns:

Disperare.

137 răspunsuri:
| BandOfHorses a răspuns:

Cateodata iti vine sa te omori stiind ca parinti te vor omori daca nu fac lucrurile "bune" cum ar fi scoala... daca nu treci...Sau majoritatea se omoara pentru ca l-a parasit iubita/iubitul:Olaughing

| alexandra_2113 a răspuns:

Depinde de starea persoanei, adica uneori poate fi mai mult lasitate

| lory81 a răspuns:

Si eu cred ca e un act de curaj, iti trebuie mult tupeu sa duci la capat un asemenea gest

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasitate straight face. Dar depinde si in ce context.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este curajul prin care iti iei venele in lame, ca mai tarziu sa atarni in copac si sa indici punctul cardinal in care bate vantul.
Deci e prostie, daca privim de pe trotuarul strazii cu capurile date pe spate/ daca ne uitam de pe bloc in jos, sau in directia in care te va atrage gravitatia, e pur si simplu o alegere de moment.
Concluzie! daca nu ne-am mai uita ca dobitoci la sinucigasi, am avea ocazia sa-i deosebim pe cei care atrag atentia si cei care chiar vor sa-si bage picioarele in ea de existenta.
Lasitatea sinuciderii e indusa in mintile romanilor din nevoia de sclavi pentru societate, daca esti batran te poti arunca fericit pe fereastra ca oricum nu mai cotizezi la stat si esti o povara, dar tanar fiind, lucrurile se schimba si toate lumea iti va bate pe umar cu aceeasi mana cu care isi fac laba.
Eu am respect pentru kamikaze si cei care isi arunca in aer sufletul dar si problemele(ma refer la paraziti) din jurul lor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai fost un om care nu a fost capabil sa faca nimic in viata lui(vorbesc in general, nu de o pers.anume!),inseamna curaj. Daca nici macar asta nu poti s-o faci, inseamna lasitate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Indiferent cum se defineste, acest act imatur este o dovada a unei instabilitati emotionale, care s/ar putea trata usor prin reinodarea legaturilor spirituale si familiale...

| Dootzy a răspuns:

Unii oameni se sinucid pentru ca au probleme, iar sinuciderea inseamna lasitate pentru ca le e frica sa isi rezolve problemele.

| Antimanele104 a răspuns:

Lasitate,100%.Si asta e valabil si pentru japonezi, care cred ca e o chestie de onoare.Auzi,cica ma sinucid ca sa nu imi dezonorez reputatia.Tot ei mai zic si ca numai crestinii vad sinuciderea ca un pacat.Nimic mai fals:coreeni, chinezii si multi alti asiatici nu au ridicat niciodata sinuciderea la rang onorabil, cu atat mai mult cu cat nici ei nu sunt crestini.

| 0ffliner a răspuns:

Dracie.

| onelove12 a răspuns:

Pierdere al curajului si disperare

Răspuns utilizator avertizat
| WeeD_1692 a răspuns:

Curaj

| Overflame a răspuns:

Cei care se sinucid de obicei au probleme...iar daca te sinucizi dai dovada de lasitate

| DaNNNiii a răspuns:

Prostie

| reyandy45 a răspuns:

Lasitatea uni om singur!

| Darkkfruit a răspuns:

Plictiseala

| Problemaaa a răspuns:

Prosteeee sa stii ca ai pus intrebarea fix de ziua mea

| carmenmaria a răspuns:

E o prostie...mare

| Danny_4065 a răspuns:

LASITATE... inseamna ca esti las si nu mai vrei sa continui viata!

| xPynckx a răspuns:

Sincer...sad pare my mult lasitate. decat curaj. propia opinie.happy

| Pysko13 a răspuns:

Lasitate. deoarece nu infrunti viata...cand vine un moment mai greu tuh renunti.

| gabryel_9531 a răspuns:

Prostie

| Ramona_9754 a răspuns:

Lasitate e o mare porcarie

| Lavinia_4225 a răspuns:

Sinuciderea e o lasitate dar cred ca in clipa aceea cand o persoana isi doreste sa isi ia viata are un moment de curaj, eu una cred ca viata ne-a fost data sa o traim asa cum e ea cu bune si cu rele, cu fericire si cu durere si nu avem noi dreptul sa decidem asupra ei.

| alexutz17 a răspuns:

Lasitate... dar si putin curaj! dar mai mult prostie laughing

| vlad789 a răspuns:

Din cate am vazut eu. lasitate,, dar eu zic ...ca asta-i curaj...cine are curaj sa se arunce de la et 10, dar nu vrea sa moara?laughingnimenibig grin

| Dinu_4691 a răspuns:

Curaj

| andreea_3973 a răspuns:

Buna! Dupa parerea mea,eu cred ca sinuciderea este lasitate(adica: daca esti intr-o situatie grava, in loc sa fi optimist si sa zici ca totul va fi bine, te sinucizi(si nu vorbesc la persoana ta)...Acest exemplu arata ca sinuciderea este "lasitate". Daca te-am ajuatt imi pare tare bine! La revedere!