NOname
| NOname a întrebat:

După tăcere ce vine?

134 răspunsuri:
| JeSa a răspuns:

Depinde cu cine esti si-n ce imprejurare te afli tongue... dar sa raspund si radical, ''După tăcere ce vine? '' - sex!winking

Te salut!

| NOname explică (pentru JeSa):

Mmmm, Jess, sună foarte tentant și...cam ai dreptate...

Hai că tac.

| NOname explică (pentru JeSa):

Și apropo, bine te-ai întors! Cum a fost în vacanță?
Ai tăcut cam mult.

| JeSa a răspuns (pentru NOname):

Inca sunt in ''vacanta'' happy. Am tacut ''cam mult'' pentru ca am muncit si muncesc in continuare, dar nu in tara... (si timpul nu-mi permite multe)

Multumesc pentru urare. happy (bine te-am, ''v-am'' gasit si eu tongue! )

| Hombre a răspuns:

Un mare scandal se stie, linistea din inaintea furtunii.

NOname
| NOname explică:

De acord.

Apache
| Apache a răspuns:

Linistea dinaintea... furtunii.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Taciune, taciunos, tacut si inca alte cateva zeci de cuvinte.
Uite de-asta-s bune dictionarele clasice, pe hartie, gen DEX, Dictionarul Enciclopedic al Limbii Romane etc.

| anonim_4396 a răspuns (pentru ardnaxur1961):

Priceless! rolling on the floor

| NOname explică (pentru ardnaxur1961):

Foarte profundă și filozofică abordare... Oare de ce nu mă miră?...
Dar e bună și filozofia de lemn...pentru diversitate.

| ardnaxur1961 a răspuns (pentru NOname):

Imi pare foarte rau, dar e un raspuns perfect logic la o intrebare cu enspe mii de intelesuri. Regrete eterne daca nu a fost FIX ce voiai tu sa auzi/citesti.
De unde era sa ghicesc eu ca tu vrei sa filosofez?
Citez: Aici e libertate deplină.

| NOname explică (pentru ardnaxur1961):

Dată fiind categoria și lipsa totală de ghilimele în întrebare, cred că este mai mult decât evident.
Dar mulțumesc oricum. Măcar ai fost on-topic...de data asta, apreciez.

| anonim_4396 a răspuns (pentru NOname):

Se numeste cinism acest curent filozofic...desi inca mai cred ca bruneta asta pe invers a incercat sa-ti raspunda de fapt stiintific, dupa cum e rubrica intitulata: Stiinta si (nitica) Filozofie (blonda).

| NOname explică (pentru anonim_4396):

Smith, care parte din "...lipsa totală de ghilimele în întrebare" nu ai înțeles? Sau crezi că nu le-aș fi folosit, dacă, prin absurd să presupunem, m-ar interesa ce cuvinte urmează în DEX după "tăcere"? Să fim serioși...

Dar...mulțumesc pentru poezie.

| anonim_4396 a răspuns (pentru NOname):

Prima parte a poeziei e completare la poezia frumoasa a prietenei mele primavaratice, sa fim intelesi!
Abia pe la sfarsit m-am ametit nitel de ti-am compus ultims strofa rolling on the floor
Si lamureste-ma si pe mine daca poti 2 lucruri:
1 Ce naiba raspunsuri SF ai vrea sa primesti la asa o postare nasparlie, gen bai de public cu fani, care nu intreaba nimic demn de a gi intrebat pe un site de intrebari?
Si 2: Ce e aia Smith? Un fel de Varan TPU?

| NOname explică (pentru anonim_4396):

Nu-mi dai de ales decât să te tratez cu tăcere. Cuvintele ar fi o risipă...
Noapte bună.

| Dumnezău a răspuns:

Daca esti amator de filme bune,mieii.
Daca esti barbat venit tarziu acasa,o chelfaneala buna si optional,o matura.
Daca esti la cina,rugaciunea.
Daca citesti o carte,fila urmatoare.
Daca esti pe un camp de lupta,vine c-ai dat de dracu'.
Daca ai castile in urechi,urmatoarea melodie.
Daca esti afara,depinzand de vreme, un claxon enervant sau o rafala sanatoasa.

Daca esti in NYC sau Tokio, tacerea nici nu mai vine.

Da' mie imi place sa bag niste meditatii existential-filosofice la cald, o bere si un post-rock, imediat dupa tacere.

mariana
| mariana a răspuns:

Dupa tacere banui ca vine un raspuns, o privire sagalnica, o concluzie daca tacerea a pus punct unei tirade ce necesita meditatie deci, tacere si apoi raspuns, poate veni linistea ce ti s-a strecurat in suflet atunci cand, omul iubit ti-a spus un cuvant, o vorba ce ti-a mers la suflet.
Dupa tacere poate veni un "tunet" ca reactie la faza de dinaintea tacerii, mai poate veni un somn linistit, poate veni un nou stigat, atunci cand tacerea este pauza ce intervine atunci cand dai nastere vietii (aduci pe lume un nou suflet).
Cred ca se poate continua sa filosofezi pana dimineata dar, scopul tacerii este de fapt o pauza de gandire pentru a putea da "nastere" unei idei, unui concept, cunoscand ca:"tacerea e de aur", iar "vorbele sunt de argint" si trebuie sa cantaresti inainte de a-ti da drumul gurii, stiut fiind faptul ca, uneori o vorba poate "lovi" mai rau sufletul decat un atac fizic.
Daca tu ai gasit un alt fel de raspuns, sunt gata sa-l ascult si sa iau aminte.
O seara de duminica minunata si sa taci atunci cand vrei, fara insa a lasa pe altii sa-ti impuna, cum si ce sa vaorbesti.

| NOname explică (pentru mariana):

Foarte frumos răspuns. Perfect de acord.
Mulțumesc...și o duminică plăcută și liniștită.

| IMC90 a răspuns:

Implozie

| justitiarul a răspuns:

Ce ar fi sa taci tu(pe TPU), sa vedem si noi ce urmeaza? big grin

Răspuns utilizator avertizat
| blueangel99 a răspuns:

Singuratate, liniste deplina(da' parca prea deplina, nu-i asa?) si apoi... o soapta, un murmur, o vorba, un tipat.

| NOname explică (pentru blueangel99):

Sună promițător...

| LotusRadioactiv a răspuns:

Cunoasterea eu-lui tau.

| 4b a răspuns:

Potopul sau soarele...din 2 unawinking

| ostea a răspuns:

Depinde de ceea ce permitem sa vina/de ceea ce atragem.
Uneori vin ploi si furtuni,
Alteori vine soare.

| NOname explică (pentru ostea):

Bine ar fi...

| RS4 a răspuns:

Depinde de cel (cea) care asculta. De obicei vine furtuna, sau cel putin fulgere si tunete tot vor fi! happy
Dar poti intelege o persoana si din gesturi, mimica, tacere, etc! ajunge un gest tandru, un zambet, dar mai ales o privire ochi in ochi... dar sunt si unele persoane care vorbesc mult si nu intelegi nimic, sau unde vor sa ajunga!
Acuma interpreteaza cum vrei tu, numai canicula sa nu vina, ca deja e prea de tot! 37 grade sad

| Claudiuu a răspuns:

Dupa tacere o sa vina mereu un zgomot imens.Pentru ca mereu e asa. Dupa calm vine furtuna. Dupa furtuna apare un curcubeu.

| NOname explică (pentru Claudiuu):

De acord. Aș elimina doar acel "mereu".

| Claudiuu a răspuns (pentru NOname):

Nu il elimiin, pentru ca MEREU e asa. Dupa ce eu o sa tac definitiv altul o sa vina si o sa faca zgomot in locul meu poate chiar si mai tare. Dupa ce un razboi se termina nu conteaza cata pace va fi dupa pentru ca un alt razboi va veni.Niciodata lumea nu o sa taca.

| NOname explică (pentru Claudiuu):

Este foarte relativ. Plus, și "reversul Big Bang-ului" trebuie luat în calcul.

| Claudiuu a răspuns (pentru NOname):

O inteleg...gandind la o scara atat de mare nu poti spune asa de usor cuvinte ca mereu sau niciodata.
Dar eu cred ca aceasta lume nu se poate sfarsi asa.Acea teorie este cea mai trista dintre toate.

| venusdoom a răspuns:

Exista un numar finit de posibilitati. Nu ai dat detalii suficiente.

| NOname explică (pentru venusdoom):

Eşti liber să improvizezi.

| venusdoom a răspuns (pentru NOname):

devil
Sa vedem, cand ti am citit intrebarea, prin colturile mintii mele si a facut aparitia urmatoarea sceneta:o persoana muribunda, care a fost ucisa cu bestialitate de un seaman de al ei. A mai apucat sa auda doar... tacere. In acest scenariuthinking dupa tacere, victima are parte de pace sufleteasca, iar criminalul de remuscarithinking Ciudat...dar asta mi am imaginatbig grin

| andrei a răspuns:

Depinde.

| PredatoR a răspuns:

Daca nu dai mai multe detalii la intrebare degeaba ai pus-o ca nu stim in legatura cu ce e intrebarea.

| NOname explică (pentru PredatoR):

Folosește-ți imaginația!

| Fiction a răspuns:

Cearta.

| PotatoMustDie a răspuns:

Probabil ceva zgomot.

| Lucaci a răspuns:

,,Plecarea'' mintii.

| Brittanie a răspuns:

Tot tăcere.

| NOname explică (pentru Brittanie):

...dar nuanţată altfel.

| Brittanie a răspuns (pentru NOname):

Exact.

| RoxYuuKikyo a răspuns:

Vorbarie.

| JnY a răspuns:

Lipsa de cuvinte.

| fantastica a răspuns:

Poate un sunet sau un cuvint...

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Si iată cum o întrebare simplă dă nastere atâtor raspunsuri!
thumbs up

| h3r a răspuns:

O concluzie...

| WhatheWow a răspuns:

De cele mai multe ori intelepciunea se naste din tacere; deci, intelepciunea.

| WhatheWow a răspuns:

Uneori Depresia, alteori o palma...

| WhatheWow a răspuns:

Si cum sint situatii in care tacerea e o rabufnire lipsita de entuziasm poate fi urmata de o implozie.