NOname
| NOname a întrebat:

După tăcere ce vine?

134 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai multa tacere.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Liniste big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Furtuna.

| anonim_4396 a răspuns (pentru wdexwjmwd):

"A storm is coming that cannot be stopped... fitting that we should face oblivion together!" laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Explozie sau Neant.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Somn.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde, citeste asta:
http://webcache.googleusercontent.com/......tp?/search

| NOname explică (pentru anonim_4396):

Frumos articol, mulțumesc. Cel mai mult mi-a plăcut expresia "a tăcea cu desăvârșire"...

| anonim_4396 a răspuns (pentru NOname):

Ei vezi, deci totul depinde de context, moku...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un nou inceput.Numai bine.

Frumoasă perspectivă...

| anonim_4396 a răspuns (pentru NOname):

Daca nici speranta nu am mai avea, atunci am fi distrusi definitiv.Nu avem voie sa clacam.Mult noroc.

Mulțumesc, la fel.
O seară frumoasă și cât mai racoroasă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Despartire, moarte in diferitele acceptiuni ale termenului.

| Aneurysm a răspuns:

Vorbe.

| Ramo137 a răspuns:

Moartea sau plansul tongue

| Weedier a răspuns:

Nu stiu din astealaughing

| Almássy a răspuns:

Urmeaza sa intervin eu

| LaraClarice a răspuns:

Meditatia

| AliveOne a răspuns:

Prea multa liniste(tacere) mult prea multa. aveti grije, vine razboiul, se apropie cu pasi marunti prin munti spre voi.Va va zdruncina corpu cu tacerea va va spulbera ratiunea cu durerea...

| NOname explică (pentru AliveOne):

De ce atât de dramatic?

| AliveOne a răspuns (pentru NOname):

Presupun ca din cauza starii pe care o am acumlaughing

| NOname explică (pentru AliveOne):

Atunci se explică...
http://youtu.be/aGSKrC7dGcY

| Anonymous1995 a răspuns:

O intrebare inteligenta, vine dupa tacere

| AndraRox a răspuns:

Un raspuns!?

| dodicuta a răspuns:

La revedere(plecarea).

| Alexaaandraaa a răspuns:

Tăcerea poate spune mai multe decât crezi tu. Mai bine taci decât să răneşti persoane la care ţii. puppy dog eyes

| floresdemayo a răspuns (pentru Alexaaandraaa):

Si tăcând poti rani, de asemenea.

| Alexaaandraaa a răspuns (pentru floresdemayo):

E şi asta adevărat.

| Cruciuliță a răspuns:

Muzica si apoi... versurile laughing

| invisibleboy a răspuns:

Sex salbatic? smug rawrr

| scrisoarededragoste a răspuns:

Şi tăcerea este un răspuns; aşa că apar lacrimile celui ce este rănit prin această "tăcere". (publicasem cam acelaş răspuns, dar văd că nu a apărut. Probabil pentru că sunt utilizator nou se întâmplă aşa.)

| Alikke a răspuns:

Dupa Tacere vine Haos. Pentru ca de fiecare data cand iti gasesti linistea si pacea interioara, mereu apare ceva sau cineva care sa tulbure aceasta liniste. Este tacerea, pacea si linistea dinaintea furtunii, ca apoi sa vina din nou tacerea, ca inainte. Este ciclul vietii. Tacerea este acea fericire minora pe care oamenii o resimt inaintea Haosului dar care ii agita pentru ca stiu ca va veni "furtuna". As putea comenta pe baza "tacerii" o gramada. Dar probabil te-ai plictisii. Asa ca raman doar la ideea asta.

| NOname explică (pentru Alikke):

Și nu ți s-a întâmplat niciodată să taci de șoc sau de durere, dezamăgire, neputință...? Nu toate tăcerile sunt la fel.

| Alikke a răspuns (pentru NOname):

Damn... de ce trebuie sa astepti 20 de minute sa iti apara un comentariu pe TPU?
Ba da. Am mentionat ca as putea comenta pe baza tacerii mai mult.
Si da, poate fi si acea tacere apasator de dureroasa. Tacerea poate fi si distrugatoare, nu numai plina de entuziasm. Acea tacere dupa moarte ar fi un exemplu. Moartea fiind tacerea insusi. Totusi, nu vad moartea ca pe ceva rau, ci ca pe ceva natural. Si totusi unii oameni se tem de moarte, poate fiindca se tem de singuratate ceea ce implica automat tacerea.
Desigur... ar mai putea fii "inclusa" intr-o categorie.
Tacerea aduce cu sine inteligenta. Fara Tacere/Liniste atunci nu am mai fi avut computer, nu? Geniile se ascund de obicei in spatele tacerii si a umbrelor. Pare putin sumbru, dar pare adevarul, pentru mine cel putin.
Si nu in cele din urma, tacerea spune multe. Atunci cand nu iti gasesti cuvintele tot tacerea te ajuta.
Practic viata oamenilor se invarte in jurul singuratatii, si automat a tacerii.
Deci oamenii se nasc in tacere si mor in tacere. Pentru ca dupa moartea lor toti uita de ei. Ai putea zice ca omul insusi este un reprezentant al tacerii, nu numai moartea. Dar omul face parte din moarte. Cate posibilitati sunt, nu?
In spatele tacerii se ascunde puterea si profunzimea geniilor.
Si chiar daca omul face parte din ea, tot se teme si fuge de insasi soarta lui. Paradox. Omul este o fiinta foarte ciudata.

| floresdemayo a răspuns (pentru Alikke):

"Deci oamenii se nasc in tacere si mor in tacere. Pentru ca dupa moartea lor toti uita de ei."
Te contrazic! Nimic adevarat! Fals, absolut fals!

| Alikke a răspuns (pentru floresdemayo):

laughing Aha.

| floresdemayo a răspuns (pentru Alikke):

Sa inteleg că "aha" urmeaza după... tacere? Altfel, nu-i gasesc motivarea!

| Alikke a răspuns (pentru floresdemayo):

Am scris in 2 mesaje lungi ce cred ca urmeaza dupa tacere, din perspectiva mea, desigur. Ca tu nu esti de acord, nu-mi pasa. Acel "aha" a fost un raspuns de genul: Nu cu tine vorbeam ci cu NOname.
Acuma cred ca o sa iti explic ce am vrut sa zic prin: "Deci oamenii se nasc in tacere si mor in tacere. Pentru ca dupa moartea lor toti uita de ei."
Peste 90% din oamenii care mor sunt uitati. Cei dragi isi amintesc de ei pentru. o clipa... apoi dupa cativa ani isi continua viata.
Cei 10% care au facut ceva si oamenii nu i-au uitat, sunt aceia dupa urma calora se profita (banii fac oamenii niste monstrii). Nici decum nu o sa le ridice statui si o sa zica: "Bai ce om grozav a fost asta.". Poate doar un numar redus de oameni dar restul o sa incerce sa profite de pe urma "Geniilor". Asta am vrut sa zic. tongue
Ca tu nu ai vazut si din perspectiva asta... nu e treaba mea. Uita-te si gandeste-te ca o fraza/cuvant poate avea mai multe intelesuri decat crezi.

| xLove a răspuns:

Uragan!

| Nitescu_Theodor_1995 a răspuns:

3 zile de petrecere fara lautari si un drum doar dus cu dricul big grin [think positive]

| NOname explică (pentru Nitescu_Theodor_1995):

M-ai făcut să râd. Mulțam!

| TatianaCecilia a răspuns:

Pierdere.

| hellchild a răspuns:

Vine Basescu si o rupe(tacerea):"M**E PONTA! Hă!''

| thebeggar a răspuns:

The Quieter You Become The More You Are Able to Hear