| SaveTheNature a întrebat:

E adevarat ca absolut nimeni in lume nu a reusit sa manance 1 lingura de scortisoara macinata odata?

36 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Ce-i drept eu nu am consumat cu lingurita, dar imi place sa o folosesc in multe preparate avand in vedere ca scade colesterolul, intinereste, este antimicrobiana, antibacteriana si are proprietati antioxidante.

| anonim_4396 a răspuns (pentru EmaS):

Plus mirosul e foarte frumos.

| EmaS a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, imi place foarte mult si mirosul si aroma ei.

| Kaℓi a răspuns:

Cred ca e greu de inghitit... si e si riscant, e o cantitate mare o lingura, tinand cont ca scortisoara e un hipoglicemiant puternic.

| WhatheWow a răspuns (pentru Kaℓi):

Eu am avut un timp când luam câte o linguriţă în fiecare dimineață; se spunea că îţi reduce nivelul de colesterol.

| EmaS a răspuns (pentru WhatheWow):

Si mai traiesti?

| WhatheWow a răspuns (pentru EmaS):

Oooo, dragă Ema! Chiar mă întrebam cum de nu-ţi mai faci apariția pe aici?! La Religie eu nu prea mai trec frontiera că de, mă trezesc iar cu rubrica de ignore plină. laughing

Cine a indraznit sa iti dea ignore?
In loc sa te ademeneasca cu fundite!

Păi eu le dau ignore când de prea multă fățărnicie intră în transă și debitează prostii laughing Sunt câțiva studenți la teologie p'acolo și o ard noaptea prin cluburi iar ziua îmbracă ţoalele de sfinți aici, pe TPU. Prefer să mestec gumă decât să-mi întăresc muşchii faciali discutând cu ei! laughing

| Kaℓi a răspuns (pentru WhatheWow):

Rau nu are ce sa faca! dar poate ca e cam mult o lingurita intreaga, zilnic :) incearca asa ceva, mie mi-a ajutat intr-o perioada in care eram cu imunitatea scazuta http://www.medipedia.ro/......TURAL.aspx

Ei si tu, trebuie sa le dovedesti ca tu esti mai bun decat ei sa le demonstrezi ca ai ingaduinta crestina.

Nu mi-a făcut rău dar nici nivelul de colesterol nu a scăzut considerabil. În schimb am găsit un remediu mai bun : o legătură de pătrunjel verde în fiecare dimineață laughing După o lună de zile nu-i venea să creadă doctorului.

| Kaℓi a răspuns (pentru WhatheWow):

Pff, nu ti s-au facut... ochii verzi de la atata patrunjel? laughing

Păi și sunt Ema dragă; cel mai creștinesc gest al meu e să nu mai discut religie cu creștini! happy

Nu, doar mă simțeam prost...din punct de vedere intelectual căci fizic era chiar bine. Adevărul e că întotdeauna mi-au plăcut ierburile ( nu alea ce te amețesc, dragoste ) laughing ci astea ce dau savoare mâncărurilor. Bine că nu sunt budist că mă suspectam că fusesem bou într-o viață anterioară! surprise

Cum asa, draga Filo, fara sa faci vreo o exceptie? sad

Adevărul e că mai îngădui și unele excepții...dar fără fățărnicie; adică dacă tot ajung să-mi fac păcate în urma unor discuții, cel puțin să știu că discut cu cineva care are cu adevărat credinţă.

Pot sa sper ca ma gasesc si eu printre ei?
Nu vii tu la Religie, vine Religia la tine! laughing

Ești prima pe listă, promit! happy

OK! M-am linistit, ma simt onorata!

| anonim_4396 a răspuns (pentru WhatheWow):

Esti crestin?

| WhatheWow a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, ortodox dar sunt ateu convins.

Aha.

| WhatheWow a răspuns (pentru anonim_4396):

De ce, te-a surprins ceva la mine? laughing

Nup,doar faza lui EmaS cu toleranta crestina.laughing

| AFR81 a răspuns:

Nu, nu este adevarat. Exista multe persoane care au incercat acest lucru si au reusit. Iti pot spune ca este teribila la gust...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu se poate, simturile tale se dau peste cap, e insuportabil si risti sa iti omori chilii iremediabil, parerea mea.

| thewomaninwhite a răspuns:

Nu cred de unde ai aflat asta"?

| thewomaninwhite a răspuns:

Dupa ce ca este scarboas mai este si innecacioasa

| 1DobreMihai1 a răspuns:

Nu cred, a reusit cineva si eu am incercat dar e behh are un gust oribil si am,, dat-o afara"

| Terentee22 a răspuns:

Ete e adevarat, din 7 miliarde de oameni sigur s-a gasit un idiot sa incerce
eu am avut odata o provocare sa trag susan pe nas, mama stii cum a fost laughing)

| Ancutza12 a răspuns:

Nu cred. In plus are un gust oribil.

| Bianca555 a răspuns:

Am incercat eu e GROAZNICA la gust bleah

| T?? a răspuns:

S-o crezi tu ca nu s-a trezit un debil de pe planeta asta sa ia o lingura laughing O persoana a luat o gura de... polonic frustrated A ajuns la spital, mai mai sa moara idioata laughing Deci, e cam fals laughing Because idiots, idiots are everywhere laughing

| nightrosesred a răspuns:

Pai depinde uni pot face asta daca sunt obistuiti cu provocari de astea...altii nu

| andutzu1187 a răspuns:

Nu am auzit acest lucru...dar mie imi place scortisoara as putea sa mananc o lingura fara probleme