Ce-i drept eu nu am consumat cu lingurita, dar imi place sa o folosesc in multe preparate avand in vedere ca scade colesterolul, intinereste, este antimicrobiana, antibacteriana si are proprietati antioxidante.
Plus mirosul e foarte frumos.
Da, imi place foarte mult si mirosul si aroma ei.
Cred ca e greu de inghitit... si e si riscant, e o cantitate mare o lingura, tinand cont ca scortisoara e un hipoglicemiant puternic.
Păi eu le dau ignore când de prea multă fățărnicie intră în transă și debitează prostii Sunt câțiva studenți la teologie p'acolo și o ard noaptea prin cluburi iar ziua îmbracă ţoalele de sfinți aici, pe TPU. Prefer să mestec gumă decât să-mi întăresc muşchii faciali discutând cu ei!
Rau nu are ce sa faca! dar poate ca e cam mult o lingurita intreaga, zilnic :) incearca asa ceva, mie mi-a ajutat intr-o perioada in care eram cu imunitatea scazuta http://www.medipedia.ro/......TURAL.aspx
Nu, doar mă simțeam prost...din punct de vedere intelectual căci fizic era chiar bine. Adevărul e că întotdeauna mi-au plăcut ierburile ( nu alea ce te amețesc, dragoste ) ci astea ce dau savoare mâncărurilor. Bine că nu sunt budist că mă suspectam că fusesem bou într-o viață anterioară!
Esti crestin?
Da, ortodox dar sunt ateu convins.
Aha.
De ce, te-a surprins ceva la mine?
Nup,doar faza lui EmaS cu toleranta crestina.
Nu, nu este adevarat. Exista multe persoane care au incercat acest lucru si au reusit. Iti pot spune ca este teribila la gust...
Nu cred, a reusit cineva si eu am incercat dar e behh are un gust oribil si am,, dat-o afara"
Ete e adevarat, din 7 miliarde de oameni sigur s-a gasit un idiot sa incerce
eu am avut odata o provocare sa trag susan pe nas, mama stii cum a fost )
S-o crezi tu ca nu s-a trezit un debil de pe planeta asta sa ia o lingura O persoana a luat o gura de... polonic A ajuns la spital, mai mai sa moara idioata Deci, e cam fals Because idiots, idiots are everywhere
Pai depinde uni pot face asta daca sunt obistuiti cu provocari de astea...altii nu
Nu am auzit acest lucru...dar mie imi place scortisoara as putea sa mananc o lingura fara probleme