Eu sughit imediat cum prind o gura de aer rece, cum beau ceva rece sau cand mi-e frig.
Eu nu cred aceste chestii. De cele mai multe ori sughiti doar daca mananci nemestecat. Dar tu deja stiai asta .
Asa SE CREDE.
Dar realitatea e alta.
Iar cand cineva iti dezvaluie ca se gandea la tine tocmai in momentul cand tu ai sughitat, cred ca este doar o coincidenta, asta in ciuda faptului cum ca nu exista coincidente
Păi e o formă de apărare a organismului; tu cum crezi că se poate lepăda de vorbele rele? Prin sughițuri bineînțeles.
Numai la dragoste ți-e mintea!
Asa o maschez eu
Insemna ca stiu ce am de facut ca sa ma vorbeasca lumea.Bere pe stomacul gol, sau nemancat o jumatate de zi si apoi servesc ceva condimentat.
Azi n-am mancat nimic, iau un ardei iute, hai bafiti-ma!
Si chiar cred ca o sa te doara undeva de data asta.
Inca nu l-am luat, daca tu ai avut experiente de genu, o sa ma opresc...
Nuuu! Mamarea ma pune sa zic si eu nume la intamplare ca sa-mi treaca! Cand eram mica faceam asa si dupa trei sferturi de ora de pomenit tot satu' imi trecea! N-are legatura!
Sughitul este o contractie brusca, involuntara şi spasmodica a musculaturii inspiratorii, in special a diafragmului, care opreste fluxul de aer si produce un sunet caracteristic...
Trece cu apa!
Nu,se spune ca daca pomenesti toti care pot vorbi despre tine iti trece.Prostii! Probabil te ajuta ca sa-ti treaca timpul mai repede in timpul sughitatului!
Ce prostie.Esti superstitios.Ca si cum ai zice ca Mos Craciun are pijamale albastre.
Traim in Romania, tara unde calculele economice se fac dupa cum te mananca mana, nu ma mira astfel de intrebari.