Consider ca exista un echilibru intre frumusete si inteligenta, in general. Nu as spune chiar ca e o regula, dar clar e ca nimeni nu e perfect, deci nu poate fi si si.
Nu, nu sunt de acord.
Prezenţa unei calităţi n-o exclude pe cealaltă. Proşti sunt cei care sunt convinşi că e aşa.
Sunt şi oameni frumoşi atât pe exterior, cât şi pe interior. Dacă "tu" n-ai avut norocul ăsta, nu înseamnă că nu există.
Nu sunt de acord cu afirmatia asta. Educatia si anturajul au un rol important in ceea ce devine omul. De multe ori oamenii frumosi se cred superiori, intra in anturajuri periculoase, tind sa fie materialisti, batjocoritori, dar am intalnit multe fete frumoase inteligente si devreme acasa. Despre baieti nu prea pot spune asta, n-am intalnit inca un baiat cu adevarat frumos si inteligent in acelasi timp, care sa nu fie arogant, ingamfat etc
Este total fals. nimeni nu se naste prost, si nici nu poti cataloga un prost dupa frumusete. fiecare cu capul lui.
Asta nu este decat o "vorba din batrani" ca sa spun asa... Gandeste-te putin, ce legatura are aspectul fizic, cu calitatile intelectuale? Si iar, daca stai sa te gandesti, si sa cauti in arhiva ta personala mentala, iti vei da seama ca de cele mai multe ori, cei urati, neingrijiti, de prost gust, sunt prosti. Dar si aici vin cu o explicatie, nu din cauza aspectului esti prost, ci din cauza prostiei ajungi sa ai un aspect urat. Sper ca te-am lamurit, o zi buna in continuare.
De obicei cei frumosi se considera mai presus de toti.ma rog lumea atrage atentia mai mult la ei.complimentele ii poate face alintati.Dar in general nu depinde de frumusete dar de cit e destept si educat omul in cauza.
Sunt de acord cu tine nici eui nu cred ca este o regula.Depinde de felul fiecaruia.
NU.Nu e adevarat... daca esti destept nu inseamna ca nu poti fi frumos, sau daca esti frumos nu inseamna ca nu poti fi destept...e adevarat ca sunt si oameni frumosi dar prosti si vice-versa, dar nu toti sunt la fel Poti sa fii inzestrat cu multe calitati Funditaa?
мιcυтѕαααα întreabă:
ingh3rash întreabă: