| stangaionut a întrebat:

E adevarat ca maine incepe al 3lea razboi mondial? mie kma frica nu ca mor doamne ajuta dar ca pe 24 noiembrie ii ziua mea ce parere aveti? au nu cred

25 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

A si inceput, cineva ma injurat azi pe strada si asta e semn clar ca incepe al 3-lea razboi mondial maine. Deci fugi si ascundete in padure dar ai grije sa nu dai de @harciog ca este inarmat cu cea mai moderna prastie si te dileste.

| AvalohAlyn a răspuns:

Nimeni nu stie data exacta a vreunui eveniment atat de mare si dezastruos decat Dumnezeu.Eu zic sa nu mai credem in prezicerile astea si sa credem in Dumnezeu.Nu este nicio alarma, niciun eveniment care sa declanseze asta pana acum.Eu cred ca conflictele politice intre state se pot rezolva si prin diplomatie, discutii, tratate, decizii, deoarece suntem in secolul 21 cu atata modernism si civilizatie.
Numai bine

| Razvan a răspuns:

Da, man si eu imi facusem planuri ca ma duc la un meci saptamana viitoare si cand colo ce sa vezi?
O sa fiu muritastraight face

| alessia5158 a răspuns:

Este un alfel de razboi( nu ceea ce-ti inchipui tu! ) care a inceput aztazi : http://ziarero.antena3.ro/......mmitul_G20

| DorelSudoru a răspuns:

La ulti ani! Si lasa OTV-ul ala in pace laughing

| thealchemist a răspuns:

Curat ghinion. ce ti-e si cu lumea asta, nu putea sa inceapa al treilea razboi mondial dupa ziua ta? eu cred ca au fost egoisti, s-au gindit numai la ei cind au fixat data.

| Gospell a răspuns:

Lasati-l in pace!
Sunt multi oameni care sunt in panica din cauza asta.
Draga Cena4ever, nu te speria. Acela ce a prezis ca maine va fi al3lea razboi mondial a fost om ca si tine (cu NIMIC in plus fata de tine).

| YourDailyApple a răspuns:

Mah lasati omu` in pace si nu mai faceti misto de el, e si fan wrestling si stelist deci e clara treaba rolling on the floor.
Revenind la problema in cauza, cei care va tot umplu capul cu prostii de genul apocalipsa, 2012, inversarea polilor, inceperea celui de-al 3-lea razboi mondial si alte asemenea chestii, sunt exact ca si cei ce au inventat religia si credinta in divinitate, vor sa va spele creierele cu previziuni de-astea pentru ca deh timp de 2000 de ani biblia si biserica au devenit plictisitoare, trebuie sa ne upgradamwinking.
Asadar voi astia naivi continuati sa va lasati gandirea intunecata de ineptiile spuse de toti semidoctii, si noi liber-cugetatorii vom astepta cu o halba de bere in mana, sa treaca si luna noiembrie si anul 2012, ca sa va radem in fata atunci cand nu se va inampla nimic.

| GyeBaek a răspuns:

Nu cred situatiia eprea nlinistita pentru a incepe un raz boi.

| CobraLeon a răspuns:

Chiar vroiam sa pun o intrebare pe aceasta tema, pentru a ma amuza...insa vad ca mi-ai luat-o inainte. Al 3 razboi mondial a inceput de mult timp, stai tu linistita...maine o sa fie o zi obisnuita de noiembrie (scoala.bla bla)

| alecs871 a răspuns:

Pun pariu ca la Diaconescu ai auzit asta.

| muzicalBoX a răspuns:

Nu

| RainDrop a răspuns:

Este 11 noiembre acum...bombardament! jos!
Nu vad nici un razboi.

| Roby67 a răspuns:

Singurul lucru care este 100% sigur ca incepe maine pe 11. 11. 10 la ora 11 si 11 minute este carnavalul in Germania si nu un razboi. Asa ca stai linistita ca vei prinde in pace si ziua onomastica urmatoare si multe multe altele.
La multi ani

| zetmada86 a răspuns:

cu siguranta va fi un al-3-lea razboi mondial, dar nu maine

| Ana a răspuns:

Bai ati invadat site-ul numai cu intrebari de genul, ce nu puteti sa intelegeti ca nu incepe niciun razboi straight face

| Graphee a răspuns:

Sal.

Nu cred că va fi niciun război. Deci stai relax. happy

| schlau a răspuns:

Al treilea R. M. va incepe cand va reinvia Hitler si cand se va crea al patrulea Reich.Heil hitler.

Răspuns utilizator avertizat
| Aℓida a răspuns:

rolling on the floor LOL. caaaaalm nu mori maaah oh go on

| trustbogdan a răspuns:

Esti cu capu'

| TAZ_2382 a răspuns:

"nu ca mor doamne ajuta" heh... doamne ajuta?!

| Diana06 a răspuns:

Du-te sh cauta-telaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Al3ilea razboi mondial o sa fie curand oricum acum ne confruntam cu o mare problema.Iranul cu Israel.va dati seama ce se poate intampla daca Israelul le bubuie centrala atomica? Dezastru!

| anamaria_1853 a răspuns:

Nici eu nu cred ca va fi al 3-lea razboi mondial. stai linistit