anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E adevarat ca majoritatea oamenilor cand se schimba radical se schimba in rau?

Răspuns Câştigător
| Anonima009 a răspuns:

Da e adevarat...e foarte rar atunci cand oamenii se schimba in bine

16 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pe de o parte ai dreptate; omul dintotdeauna a fost mai tentat sa faca raul decat binele! Putini sunt cei care se schimba radical in bine! Doar cei care au o vointa de fier reusesc asta!

| Woodenpints91 a răspuns:

Depinde ce înţelegi prin rău. Ceea ce în opinia ta este rău, în opinia altuia e bine.

| JustDoIt456 a răspuns:

Nu neaparat.

| dragusana a răspuns:

Nu cred ...asta cu raul e alt motiv poate big grin

| andreeei a răspuns:

Depinde cum vezi tu raul si binele. Poate ceva ce-i rau pentru tine o sa i se para ceva de bine respectivului.

| MarinaMrn a răspuns:

Pai cam asa e se schimba in rau

| annkaa a răspuns:

Nu neaparat.happypoti sa fi rau si sa devii bun. exista diferite situatii

| LaLaLaLoveAlex a răspuns:

Nu.nu este adevarat! Fiecare om trece prin perioada de maturizare, in care pot sa spun ca se schimba radical. Si totodata, fiecare om are puterea de a alege in ce consta aceasta schimbare, in bine sau in rau! Fiecare si-o face cu mana lui! Bafta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tu cand faci o schimbare in viata ta cum o faci in bine sau in rau?

| KyraW a răspuns:

E 50/50 de fapt.Pentru ca exista si "pocainta". Cand omul realizeaza (cica) ca exista doamne'doamne si isi schimba viata si principiile si devine mai bun ca sa ajunga in rai si bla bla chatterbox

| Diux96 a răspuns:

Nu neaparat

| dinas a răspuns:

Poii cam da si ii ceva cam trist

| ღRαmøOoღ a răspuns:

Eu spun nu, dau drept la replica celor ce vor sa comenteze raspunsul meu. De obicei cred eu, cand oamenii se schimba radical, de obicei se schimba in bine sau cel putin incearca.

| IMC90 a răspuns:

Oamenii nu se schimba niciodata... Ca sa nu mai vorbim ca nu exista bine sau rau.

| shadovv a răspuns:

Nu stiu. Fara statistici e imposibil sa dai un raspuns, iar o parere este inutila.

| harciog a răspuns:

O schimbare radicala ar trebui sa dea de gindit pentru ca omul respectiv are o noua experienta care ii face comportamentul deviant brusc.Important este ca noi ceilanti sa ne dam seama cu totii ca sintem supusi schimbarilor si de acea trebuie sa lepadam caramizile.

Întrebări similare