| adriana123 a întrebat:

E adevarat ca pe data de 21 mai adica azi va fi sfirsitul lumii?

15 răspunsuri:
| fanimox a răspuns:

21.12.2012 asta e data corecta funda?

| Raul_7987 a răspuns:

Nu e adevarat. Au fost previziunile uni nebunlaughing

| ZEU93 a răspuns:

Eu nu cred

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Parerea mea: tampenie patentata! Numai bine!

| annkaa a răspuns:

Am auzit si eu...dar nu cred ca e adevarat in plus e o zi super frumoasawinking

| chelstone a răspuns:

1. nu e adevarat, asta cred unii carora le joaca piticii pe creier
2. si daca ar fi sfarsitul lumii ce? e ca atunci cand mori, tot o sa mori odata, in timpul asta infinit ai impresia ca mai conteaza 20 - 30 de ani?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca eram prin 2007 atunci imi permiteam sa fac o mica gluma tot in perioada asta...ca ma duceam sa vad la cinema Piratii din Caraibe - At World's End, acum na...On Stranger Tides.

P.S. On Stranger Tides...pai da, Stranger Minds...in cazul de fata.
In fine, Carpe Diem, draga adriana123!

| TaNaNaNaNa a răspuns:

Nu mai crede in asa ceva.Si mie imi era frica de sfarsitul lumii, dar nu imi mai este.Asa spun de cand e lumea.Dar niciodata nu s-a intamplat ce au zis ei. Poate va fi ceva, un cutremur mai mare sau altceva, dar nu se sfarseste nimic.Au mai fost fenomene de felul asta.Nu va stii nimeni cand va fi.Intotdeauna va exista un om care va meriata sa traiasca,asa ca nu va fi aproape niciodata sfarsitul lumii, si chiar de va fi, Dumnezeu nu ne va da un asemenea har sa ne dam seama cand sa ne asteptam. Poate va fi peste un milion de ani.Pwpycy! Sper ca ti-am fost de ajutor!

| Ovidiu200 a răspuns:

A fost azi dimineață pe la 4 Deci am trecut încă de un 'Sfârșit a lumii' mai avem încă doua deocamdată 2012 și 2015 ( ceva cu un meteorit )

Răspuns utilizator avertizat
| LotusRadioactiv a răspuns:

Ce-ar fi sa astepti pana maine?

| Hombre a răspuns:

Direct la tinta, prima intrebare prima idiotenie.Bine ca te-ai trezit si tu sa ingrosi numarul idiotilor, sper ca esti ultimul.

| Dunnamite a răspuns:

Este adevarat cum, ca in fiecare zi poate sa fie sf lumi.

| chelstone a răspuns:

Pai a fost sfarsitul lumii prntru cei ce au murit in acea zi

Întrebări similare